Een frisse blik

Een frisse blik

Als je stilaan oververmoeid begint te raken door te veel te werken én te feesten, zie je dat het eerst aan je ogen. De huid van je oogcontouren is nu eenmaal erg dun en kwetsbaar. Wil je niet als een paparazzi-schuwe beroemdheid achter een grote zonnebril schuilen, probeer dan eens deze snelle tips.


In 2013 ga ik...

Stap 1: Geef je ogen een bad

Verfris je kijkers in een oogwenk met een verzachtend oogbadje. Gebruik een oogbadoplossing van de drogist of gewoon puur, koel water. Of leg ijskoude lepels op je ogen.

In 2013 ga ik...

Stap 2: Geef ze een schoonheidsbehandeling

Verwen je ogen en oogcontour met een kwalitatief verzorgingsproduct voor heldere, instant verjongde kijkers.

In 2013 ga ik...

Stap 3: Breng de juiste make-up aan

Smeer wat oogcrème en verberg je doorwaakte blik met een paar make-uptrucs. Een goede concealer vervaagt donkere kringen. Breng dan je gewone oogschaduw aan en smeer zachtjes een bleke kleur net onder je wenkbrauwen om je ogen helderder te doen lijken.

In 2013 ga ik...

Stap 4: Vrolijk je wimpers op

Volumegevende mascara doet je er frisser uitzien, alerter, klaar om de wereld te veroveren. Tip voor als je ‘s avonds uitgaat na een lange zware dag: waarom zou je dan niet eens valse wimpers proberen?

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador