Een frisse blik

Een frisse blik

Als je stilaan oververmoeid begint te raken door te veel te werken én te feesten, zie je dat het eerst aan je ogen. De huid van je oogcontouren is nu eenmaal erg dun en kwetsbaar. Wil je niet als een paparazzi-schuwe beroemdheid achter een grote zonnebril schuilen, probeer dan eens deze snelle tips.


In 2013 ga ik...

Stap 1: Geef je ogen een bad

Verfris je kijkers in een oogwenk met een verzachtend oogbadje. Gebruik een oogbadoplossing van de drogist of gewoon puur, koel water. Of leg ijskoude lepels op je ogen.

In 2013 ga ik...

Stap 2: Geef ze een schoonheidsbehandeling

Verwen je ogen en oogcontour met een kwalitatief verzorgingsproduct voor heldere, instant verjongde kijkers.

In 2013 ga ik...

Stap 3: Breng de juiste make-up aan

Smeer wat oogcrème en verberg je doorwaakte blik met een paar make-uptrucs. Een goede concealer vervaagt donkere kringen. Breng dan je gewone oogschaduw aan en smeer zachtjes een bleke kleur net onder je wenkbrauwen om je ogen helderder te doen lijken.

In 2013 ga ik...

Stap 4: Vrolijk je wimpers op

Volumegevende mascara doet je er frisser uitzien, alerter, klaar om de wereld te veroveren. Tip voor als je ‘s avonds uitgaat na een lange zware dag: waarom zou je dan niet eens valse wimpers proberen?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015