Een mond om te zoenen in 5 stappen

Een mond om te zoenen in 5 stappen

Niet alleen naar mooi opgemaakte ogen wordt graag gekeken. Ook een verzorgd opgemaakte mond vergroot je aantrekkingskracht.


Niet alleen naar mooi opgemaakte ogen wordt graag gekeken. Ook een verzorgd opgemaakte mond vergroot je aantrekkingskracht. En denk nu maar niet dat een vluchtig streepje lippenstift volstaat! Een handleiding voor mooie monden.

 1. Lippenstift-tip 1 - Gebruik een lippenpotlood in de kleur van je mond. Je mag het lijntje dat je trekt niet zien.
 2. Lippenstift-tip 2 - Begin met je bovenlip. Wanneer je een volle bovenlip hebt, dan kan je gewoon de natuurlijke lijn van je mond volgen. Heb je een dunne bovenlip? Volg dan de contouren van het 'v-tje' in het midden van je bovenlip en maak de bogen vanuit het 'v-tje' richting je mondhoeken net iets ronder dan de natuurlijke liplijn. Kleur de bovenlip in met het lippenpotlood.
 3. Lippenstift-tip 3 - Trek het liplijntje goed door tot in de mondhoeken. De mondhoeken worden vaak vergeten! Je doet deze het best terwijl je met gesloten mond glimlacht.
 4. Lippenstift-tip 4 - Maak je onderlip voller. Wanneer je onderlip dun is, dan kan je die voller laten lijken door vanaf de mondhoeken richting het midden (met een penseeltje) een beetje camouflagestick aan te brengen. In het midden lijkt de onderlip dan voller. Kleur ook je onderlip in met het lippotlood.
 5. Lippenstift-tip 5 - Werk af. Je bent er bijna. Breng tot slot met een penseeltje gekleurde gloss of lippenstift aan.
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Lippenstift: tips om te zoenen

 • We zijn vaak geneigd om na het aanbrengen van gloss of lippenstift de lippen stevig op elkaar te persen en ze samen te knijpen. Probeer dat niet te doen, want telkens gaat er iets van de gloss verloren.
 • Heb je je ogen donker opgemaakt, hou je lippen dan natuurlijk met zachtroze of zachte koraaloranje tinten.
 • Heb je je ogen licht opgemaakt, dan mag je mond iets meer hebben: rozerood of een zachtrode gloss.
 • Breng vóór het aanbrengen van je lippenstift een vleugje foundation of poeder op je lippen aan en vul je lippen daarna met lippenstift in
 • Hoe meer lippenstift je aanbrengt, hoe eerder die uitloopt: gebruik liever een penseeltje om de hoeveelheid goed te doseren.
 • Donkere lippenstift doet je lippen smaller lijken. Voor een voller effect gebruik je een rozerode lippenstift met een vleeskleurige ondertoon.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina