Een mooie mond in 5 stappen

Een mooie mond in 5 stappen

Met een mooi opgemaakte mond zie je er nog beter uit. En nee, snel even wat lippenstift is niet genoeg. Een handleiding voor mooie monden.


Stap 1: Teken de contouren van je bovenlip
Begin met je bovenlip. Bij een volle bovenlip volg je gewoon de natuurlijke lijn. Bij een smalle bovenlip volg je de contouren van het v-tje in het midden van je bovenlip en maak je de bogen net iets ronder. Kleur je bovenlip in met het lippotlood.

Stap 2: Voor je onderlip
Bij een smalle onderlip breng je een beetje camouflagestick aan vanaf de mondhoeken richting het midden (met een penseeltje). In het midden lijkt de onderlip dan voller. Kleur je onderlip in met het lippotlood.

Stap 3: De finishing touch
Doe vóór het aanbrengen van je lippenstift een vleugje foundation of poeder op je lippen. Je lippenstift houdt dan langer. Breng tot slot met een penseeltje gekleurde gloss of lippenstift aan. Na het aanbrengen van gloss of lippenstift ben je gauw geneigd je lippen stevig op elkaar te drukken. Niet doen! Zonde van je gloss.

Stap 4: De kleurencombinaties voor je ogen en lippen
Heb je je ogen donker opgemaakt? Hou je lippen dan natuurlijk met zachtroze of zachte koraaloranje tinten. Heb je je ogen licht opgemaakt, dan mag je mond iets meer hebben: rozerood of een zachtrode gloss.

Stap 5: Nog enkele tips
Hoe meer lippenstift, hoe eerder het uitloopt: gebruik liever een penseeltje om goed te doseren. Met donkere lippenstift lijken je lippen smaller. Wil je een voller effect? Gebruik dan een rozerode lippenstift met een vleeskleurige ondertoon.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
6 tips van Alex Valverde over Lipfinity Lip Tint

6 tips van Alex Valverde over Lipfinity Lip Tint

6 tips van Alex Valverde over Lipfinity Lip Tint

Een échte lipstickrevelatie! Lipfinity Lip Tint geeft je lippen niet zomaar een kleurtje, maar injecteert ze als het ware. En toch voelt het niet aan alsof je een dikke laag op je lippen hebt. Bovendien houdt de kleur urenlang en laat ze nergens vlekken na. Alex geeft tips voor een topresultaat.

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

zo-maak-je-zelf-ijs-zonder-ijsmachine
8

We zijn dol op de zomer omdat het de ideale reden is om ijsjes te eten! Maar een goed ijsje hoeft niet altijd uit de winkel te komen. En als je dacht dat je geen ijs kon maken omdat je geen dure ijsmachine hebt, dan hoor je vast graag dat je die niet nodig hebt met ons recept voor zelfgemaakt aardbeienijs.

You have already participated to this slideshow
Mooie volle lippen

Mooie volle lippen

Mooie volle lippen

Volle, mooi afgelijnde lippen zonder dat je onder het mes hoeft te gaan? Het kan! Wij geven je enkele tips mee waarmee je dit in een handomdraai zelf kunt creëren.

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...