FACEFINITY ALL DAY 3-IN-1 FLAWLESS FOUNDATION

FACEFINITY ALL DAY 3-IN-1 FLAWLESS FOUNDATION

De basis van een perfecte make-up is... een egale huid waarop je geen vlekje of oneffenheid ziet. Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation garandeert je een professioneel resultaat dat erg lang houdt bovendien. Word je eigen make-up artist!


GETEST VOOR JOU

  • Facefinity combineert drie professionele makeuptools in één flesje: een ingebouwde primer voor de houdbaarheid, een foundation met SPF 20 en een concealer om vlekjes en oneffenheden weg te werken.
  • Deze foundation is hét antwoord op de vraag van veel vrouwen naar een makkelijke, langhoudende professionele finish. Grote voordeel: je hoeft overdag niet opnieuw vlekjes te camoufleren. En je huid gaat niet glimmen in de namiddag.
  • Facefinity werkt als een primer, hij legt een lichtgewicht film op je gezicht die comfortabel aanvoelt en meebeweegt met je huid. Houdtgoed én lang, de hele dag zelfs.
  • Micro-correctors in de formule verdedigen tegen indringers van buitenaf zoals zweet en talg. Ze corrigeren je look lang en voorkomen glans.
  • De formule met SPF 20 zorgt voor een langdurende dekking en een matte fi nish. Allemaal dankzij de olieabsorberende partikeltjes die helpen het niveau van niet vluchtige deeltjes op het huidoppervlak te verminderen.
  • Bestaat in 5 kleuren: Light Ivory, Nude, Natural, Rose Beige en Soft Honey

TIPS VAN ALEX VALVERDE

  • Elke vrouw heeft drie laagjes nodig om haar teint de hele dag egaal te houden: een primer, een foundation en een concealer. Deze drie-in-één foundation is zoveel makkelijker om aan te brengen.
  • Bouw deze lichtgewicht formule zelf op. Je brengt dus zo veel of zo weinig laagjes aan als je zelf wilt.
  • Als je een tweede laagje van deze foundation aanbrengt, als concealer, krijg je een vlekkeloos, egaal resultaat omdat het om net dezelfde kleur en textuur gaat als de eerste laag.

HOE AANBRENGEN?
1. Gebruik je vingers om je foundation op je hele gezicht aan te brengen, als een moisturizer.
2. Neem een kwast om een tweede laagje aan te brengen. Focus op de moeilijkere plekken, onder de ogen of onder de neus.
3. Met een nat sponsje geef je de look een lichter uitzicht.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Hartige hapjes zijn natuurlijk een beter idee dan zoet snoep. Met deze makkelijke recepten doe je het hele gezin griezelen en gruwelen!

Eitjes in een nestje

Eitjes in een nestje

Eitjes in een nestje

Vergeet saaie sandwiches en voorverpakte, kant-en-klare snacks. Met een beetje planning en voorbereiding gaan je kinderen nog een reden ontdekken om ...

Oogmake-up voor elk type en iedere leeftijd: Katleen

Oogmake-up voor elk type en iedere leeftijd: Katleen

Oogmake-up voor elk type en iedere leeftijd: Katleen

StyleUnited vroeg 4 vrouwen waar zij mee worstelen bij het opmaken van hun ogen. Make-up artist Alex Valverde toont hen hoe ze hun sterke kanten in de verf kunnen zetten. Met zijn praktische tips kunnen ze voortaan ook zelf een onweerstaanbare look creëren.

Kruidenfrittata met prei

Kruidenfrittata met prei

Kruidenfrittata met prei

Een smakelijk gerecht vol verse kruiden: deze kruidenfrittata met prei is snel klaar en heel het gezin is er gegarandeerd gek op. Ook een geweldig id...