For your eyes only - De oogschaduw die perfect bij je ogen past

For your eyes only - De oogschaduw die perfect bij je ogen past

Zin om te experimenteren met oogmake-up? Als je het goed doet, zet je de kleur van je ogen extra in de verf.


Aan de slag! Gebruik een kleurenwiel en kies tegenovergestelde kleuren voor een mooi contrast. De meeste make-upmerken bieden onfeilbare paletten aan die bij elke oogkleur passen, maar als je je eens wilt uitleven, volg dan deze basisregels.

Bruine ogen
Lucky you! Bruin vind je eigenlijk niet terug op het kleurenwiel en dat betekent dat zowat elke kleur er knap mee combineert. Kleuren die mooi staan zijn o.a. grijs, bruin, brons, groen, purper, en zelfs roze voor een knallend scheutje kleur.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Groene/hazelnootkleurige ogen
Groene ogen kunnen er heel intens uitzien met de juiste oogmake-up. Dus kies je kleuren goed! Warme kleuren werken het best, zoals donker- of lichtpaars, roze, turkoois en zelfs diepe olijfgroene tinten. Probeer er zoveel mogelijk uit en bekijk welke het beste bij jouw huidskleur passen.

Blauwe ogen
Make-upexperts zijn het er niet altijd over eens welke kleuren het mooist zijn bij blauwe ogen, maar sinds de jaren zeventig weten ze dat blauw op blauw geen ideale combinatie is (kijk maar eens naar oude afleveringen van ‘Love Boat’ als je er nog aan twijfelt). Probeer grijs, bruin, pruim, goud, roze, koraal en perzik. Veel kleurplezier!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador