For your eyes only - De oogschaduw die perfect bij je ogen past

For your eyes only - De oogschaduw die perfect bij je ogen past

Zin om te experimenteren met oogmake-up? Als je het goed doet, zet je de kleur van je ogen extra in de verf.


Aan de slag! Gebruik een kleurenwiel en kies tegenovergestelde kleuren voor een mooi contrast. De meeste make-upmerken bieden onfeilbare paletten aan die bij elke oogkleur passen, maar als je je eens wilt uitleven, volg dan deze basisregels.

Bruine ogen
Lucky you! Bruin vind je eigenlijk niet terug op het kleurenwiel en dat betekent dat zowat elke kleur er knap mee combineert. Kleuren die mooi staan zijn o.a. grijs, bruin, brons, groen, purper, en zelfs roze voor een knallend scheutje kleur.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Groene/hazelnootkleurige ogen
Groene ogen kunnen er heel intens uitzien met de juiste oogmake-up. Dus kies je kleuren goed! Warme kleuren werken het best, zoals donker- of lichtpaars, roze, turkoois en zelfs diepe olijfgroene tinten. Probeer er zoveel mogelijk uit en bekijk welke het beste bij jouw huidskleur passen.

Blauwe ogen
Make-upexperts zijn het er niet altijd over eens welke kleuren het mooist zijn bij blauwe ogen, maar sinds de jaren zeventig weten ze dat blauw op blauw geen ideale combinatie is (kijk maar eens naar oude afleveringen van ‘Love Boat’ als je er nog aan twijfelt). Probeer grijs, bruin, pruim, goud, roze, koraal en perzik. Veel kleurplezier!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina