Ga voor die feestelijke glans

Ga voor die feestelijke glans

De eindejaarsdagen staan traditiegetrouw voor feestjes, gezelligheid en lichtjes overal. Doe vrolijk mee en ga voor een schitterende make-up waarmee jij op elk feestje het stralende middelpunt bent.


feestelijke glan

Stap 1: Kies de juiste basis
Olievrije foundations zijn het best bestand tegen de hitte binnenshuis. Om je basis langer te behouden gebruik je een foundation in combinatie met een dun, egaal laagje poeder. Dat helpt een eventuele vettere huid te matteren en houdt je foundation op zijn plaats.

Stap 2: Een feestelijke gloed
Blosjes op je wangen horen bij een avondje uit. Opteer voor een poederblush. Een rozige tint zorgt voor een meisjesachtige gloed, perzik maakt je look volwassener. Gebruik een blushkwast. Als je in een extra feestelijke mood bent, breng je glinsterende vloeibare highlighter aan op je jukbeenderen.

Stap 3: Glans & schittering
Niks dat meer past bij de feestperiode dan wat glans en schittering. Met een laagje glitteroogschaduw doen je ogen de nacht stralen: kies voor feestelijke tinten als goud, zilver of groen. Als je overdag feest zal zacht goud of champagne je ogen subtiel accentueren.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

feestelijke glans

Stap 4: Weelderige wimpers
Een laagje glitteroogschaduw heeft weelderige wimpers nodig als finishing touch. Extra volume haal je uit je wimpers door een wimperprimer onder je favoriete mascara aan te brengen. En als het ook eens wat avontuurlijker mag, ga dan voor nepwimpers.

Stap 5: Kusklaar
De juiste lipkleur maakt je make-up tot één geheel. Roodtinten zijn perfect voor de feesten. Probeer de kleur aan te passen aan je blush. Bij een rozige blush kies je een rood met koele ondertoon voor je lipstick. Warm geel of oranjerood is prachtig bij perzikkleurige blush.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina