Geen tijd maar er toch goed uitzien? Zo doe je dat.

Geen tijd maar er toch goed uitzien? Zo doe je dat.

Kids, werk, boodschappen… Je hebt niet altijd evenveel tijd om je op te maken, maar toch wil je goed voor de dag komen. Geen feestelijke avondmake-up maar wel een frisse teint en een wakkere blik. Dit simpele en onfeilbare stappenplan is het helemaal voor jou: 5 minuten, 5 producten voor een stralende look.


In 2013 ga ik...

Stap 1: Concealer

Onthou het goed: concealer is je vriend. Gebruik een concealer die het licht weerkaatst en de huid verheldert. Die is meestal ook vloeibaar en dus makkelijk aan te brengen. Doe een paar stipjes onderaan je ogen en neusvleugels en strijk zachtjes uit.

In 2013 ga ik...

Stap 2: Wimperkrultang

Een wimperkrultang bezorgt je meteen een open blik, ook al gebruik je nadien geen oogmake-up. Je wimpers krullen duurt nog geen halve minuut, een echte aanrader dus.

In 2013 ga ik...

Stap 3: Mascara

Breng een laagje mascara op je gekrulde wimpers aan voor nog meer effect. Begin aan de wortel van je wimpers en zigzag met het borsteltje naar boven toe voor een mooie natuurlijke look.

In 2013 ga ik...

Stap 4: Blush

Probeer eens een roze creamblush voor een gezonde en natuurlijke look. Een creamblush zorgt als geen ander voor een frisse uitstraling. Breng een vleugje onderaan het jukbeen aan en strijk het naar boven en naar buiten uit voor een mooie gloed.

In 2013 ga ik...

Stap 5: Lipgloss

Last but not least, de lipgloss. Een glanzende lipgloss maakt je look helemaal af. Zachte roze tinten en nudes zijn perfect voor overdag.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

kjelltie

kjelltie

gemeld

En welke producten stellen jullie voor? Ik ben hier geen genie in en toch wil ik er graag goed uitzien. Er zijn zoveel producten op de markt dat ik het niet meer weet hoor!!!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina