Glamour make-up tips

Glamour make-up tips

Een laagje mascara en weg ben jij? Wat lippenstift en verder niets? Zelfs als je gewend bent aan minimale make-up is het hoog tijd om wat nieuws te doen. Het aankomende seizoen belooft volle, intense en knallende kleuren te brengen. Op de ogen en de lippen. Dus wil je eens wat anders doen? Begin op de meest romantische avond van het jaar!


Laat je zelf verleiden door kleur
Make-up geeft energie, speelsheid en sensualiteit. Hoog tijd om grijstinten te verbannen en je te richten op kleurrijke oogschaduwen en meer intense lippenstiften voor een explosief nieuw seizoen waarin appelblauwzeegroen, oranje, fuchsia en rozerood de hoofdrol spelen.

Begin met de juiste stap
Bereid de basis voorzichtig voor. Kleur werkt het beste wanneer het is aangebracht op een vlekkeloze, schone huid. Dit bereik je door foundation aan te brengen; onontbeerlijk voor perfecte make-up. Foundation is niet gewoon een beautyproduct, het beschermt en geneest: nieuwe formules zijn verrijkt met actieve ingrediënten die hydrateren, revitaliseren en rimpels en vlekken helpen voorkomen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Breng intensiteit in je ogen
Ze vangen de aandacht en verdienen goed aangebrachte make-up, wat echt niet zo heel moeilijk is. Begin door een lijntje eyeliner in zwart, donkergrijs, donkerblauw of flessengroen te tekenen op je ooglid. Dit blend je dan met een bijpassende, donkere oogschaduw. Met een lichte schaduw in roze-beige, goud, zalm of zachtroze, creëer je een highlight in de binnenhoek van je oog die doorloopt tot de brug van je neus dat je hele gelaat oplicht. Mascara breng je in meerdere laagjes aan om meer diepte aan de ogen te geven. Voor een nog sensuelere lijn werk je je make-up af met zwart kohlpotlood op de waterlijn van je ogen.

Ontwaak je sensualiteit met je glimlach
Niets is meer glamoreus dan een rode lippenstift. Het is de meest on-trend kleur en je draagt hem op je lip met een perfect bijpassend lippotlood of liner. Hierboven zie je een crèmeachtige, satijnen lippenstift, deze breng je het liefste aan met een lipborsteltje voor een vlekkeloze afwerking. Is het de juiste kleur rood? Opteer voor een bordeauxrood als je tanden minder wit zijn, terwijl een glitterend kersenrood ideaal is voor een oogverblindende glimlach.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer