Gradient Lips

Gradient Lips

De feestdagen komen stilaan maar zeker dichterbij. Voor mij en ongetwijfeld velen hét moment om wat uit te pakken met de make-up. Het mag al eens ietsjes meer zijn, een paar glitters hier en een goede dosis lippenstift daar. De klassieker is uiteraard de combinatie van goud met rood. Maar dat hoeft niet altijd. Voor mij mag het ook eens fuchsia flashy lippen zijn, sexy groene ogen of zelfs vrolijke koraalkleurige lippen. Een koraalkleur associeer ik vaak met de zomer, de perfecte kleur om te dragen. Maar vandaag laat ik je zien dat het ook absoluut voor de feestdagen kan!

De look draait echt om de lippen dus de ogen houden we vrij neutraal.
Neutraal betekent zeker niet saai, we halen er een paar nepwimpers bij en een goede laag mascara. 

Maar nu over naar de lippen! Laten we eerst beginnen met de grove basis. Het ziet er misschien niet uit maar met wat geduld en een goed lippenseeltje komt dat dik in orde! Hier laat ik je het kleurenpallet zien dat ik gebruik.  Een fel korale kleur met een satijnen finish. Daarbij hebben we nog twee lippotloden nodig: een kersrode en een wijnrode kleur. Als extra effect kun je een gloss gebruiken met een glittertje.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  1. Eerst gaan we de lippen omlijnen met het kersrode lippotlood. Dit moet nog niet helemaal perfect zijn. Dan kleuren we de rest van de lippen in met de koraalkleurige lippenstift.
  2. De volgende stap is alles goed 'blenden'! We zorgen ervoor dat beide kleuren mooi in elkaar overlopen. Dit is ook het moment om met je lippenseeltje de randen van je lippen bij te werken.
  3. 3. Nu gaan we met de wijnrode kleur de lippen vanuit de mondhoeken wat definiëren. Dit is echter vrij minimaal en je doet dit dus ook niet rond de hele lip. Goed blenden is weer de boodschap!
  4. 4. De laatste stap! Dit is optioneel maar geeft wel een heel mooi diepte-effect. Met een transparante gloss met glitters deppen we voorzichtig een dun laagje in het midden van de lippen.

Geweldig! We hebben zojuist een lip-gradient gemaakt! Het geeft het effect van vollere lippen en zeg nu zelf; het is best wel opvallend, toch? Ook al is het misschien niet meteen je ding, leuk is het zeker.
Het gaf me een beetje dat gevoel terug van tekeningen inkleuren als kind. Maar dan op jezelf ;).

Hebben  jullie al plannen voor je outfit en make-up voor de feestdagen? Ik vind het zelf altijd zo leuk om te doen, een perfect excuus om jezelf wat op te tutten, haha!

Ga naar mijn blog: BellaChique

BOM-Banner

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina