Haal het beste uit je make-up

Haal het beste uit je make-up

Veel mensen denken dat mooie make-up betekent dat je de duurste producten nodig hebt. Hoewel we nooit zouden voorstellen dat je op kwaliteit moet bezuinigen, heeft een schitterende look niet altijd te maken met wat je hebt, maar eerder met wat je er mee doet. Om het beste uit je make-up te halen zal je misschien wat gekke bekken moeten trekken, maar het is het resultaat meer dan waard!


Plan: neem enkele essentiële make-up basics zoals:

  • blush
  • poeder
  • mascara
  • lippenstift
  • enkele kwalitatieve make-up penselen

Stap 1: Zuig je wangen helemaal in als je blusher aanbrengt. Zo kan je de contouren en appels van je wangen goed zien en verzeker je een stralende blos op de juiste plaatsen.

Stap 2: Als je niet zo graag dat zwaardere gevoel van foundation hebt, dan kan je met poeder je make-up fixeren en overtollig glans vermijden. Maar let er wel op dat je je hele gezicht poedert; een handige tip is je wangen volledig uit te blazen zodat je zeker geen plekjes overslaat.

Stap 3: We hebben een paar snelle tips om je het meeste uit je mascara te helpen halen.
Allereerst, houd je ogen open bij het aanbrengen. Zo vermijd je wimpers die aan elkaar plakken of uitgelopen make-up. Teveel mascara betekent klonterige wimpers dus veeg overtollig mascara eerst af aan een tissue. Begin van de aanzet van je wimperrand en wiebel voorzichtig met het mascaraborsteltje omhoog zodat iedere wimper een goede dekking heeft.

Stap 4: We willen allemaal die perfecte, zoenbare mond. Houd je mond wijd open zodat je je lippenstift mooi egaal aan kan brengen.

En het resultaat: Een stralende look hoeft helemaal niet zo lang te duren.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Geen tijd maar er toch goed uitzien? Zo doe je dat.

Geen tijd maar er toch goed uitzien? Zo doe je dat.

Geen tijd maar er toch goed uitzien? Zo doe je dat.

Kids, werk, boodschappen… Je hebt niet altijd evenveel tijd om je op te maken, maar toch wil je goed voor de dag komen. Geen feestelijke avondmake-up maar wel een frisse teint en een wakkere blik. Dit simpele en onfeilbare stappenplan is het helemaal voor jou: 5 minuten, 5 producten voor een stralende look.

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

zo-maak-je-zelf-ijs-zonder-ijsmachine
8

We zijn dol op de zomer omdat het de ideale reden is om ijsjes te eten! Maar een goed ijsje hoeft niet altijd uit de winkel te komen. En als je dacht dat je geen ijs kon maken omdat je geen dure ijsmachine hebt, dan hoor je vast graag dat je die niet nodig hebt met ons recept voor zelfgemaakt aardbeienijs.

You have already participated to this slideshow
Oogmake-up voor elk type en iedere leeftijd: Stephanie

Oogmake-up voor elk type en iedere leeftijd: Stephanie

Oogmake-up voor elk type en iedere leeftijd: Stephanie

StyleUnited vroeg 4 vrouwen waar zij mee worstelen bij het opmaken van hun ogen. Make-up artist Alex Valverde toont hen hoe ze hun sterke kanten in de verf kunnen zetten. Met zijn praktische tips kunnen ze voortaan ook zelf een onweerstaanbare look creëren.

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...