In 2013 ga ik...

In 2013 ga ik...

Maak je goede voornemens bij het begin van een nieuw jaar? Dit zijn de top 8 beauty-geboden, voor huid en haar.


In 2013 ga ik...

1. ... meer glimlachen

Van happiness apps tot wellnessbehandelingen, 2013 wordt een jaar vol fun! En omdat je veel vaker gaat lachen zijn natuurlijk stralende tanden een must. Doe de witte T-shirt test om te weten wat je kunt eten of drinken. Alles wat vlekken maakt op een wit T-shirt, zal ook vlekken maken op je tanden. Dus opgelet met donkere voedingswaren. En als je drankjes met prik drinkt, gebruik dan een rietje om je tanden te beschermen. Bij koffie doe je dat beter ook, maar dat ziet er nogal raar uit. Spoel erna meteen met water om het effect te neutraliseren. Gebruik een witmakende tandpasta en een elektrische tandenborstel.

In 2013 ga ik...

2. ... er frisser uitzien

Investeer in lipsticks. Maar vergeet rood. Rood is misschien wel tijdloos, maar oogt ook veel formeler en volwassener. Koraal, roze en oranje zijn vrolijke tinten die verjongen en flatteren. In 2013 draait alles om een frisse uitstraling. En dat zou je moeten zien in je make-upkleuren.

In 2013 ga ik...

3. ... mijn mascara geregeld vervangen

Wees eens eerlijk. Hoe lang gebruik je je huidige mascara al? Een wimperverlengende mascara staat in de top drie van onze favoriete beautyproducten. Zorg dus goed voor je wimpers en vervang je mascara elke drie maanden.

In 2013 ga ik...

4. ... extra lekker ruiken

Laat je favoriete parfum geen stof vergaren in de badkamer. Een geur zorgt voor een beter humeur. Gebruik dus elke dag een lekker geurtje, met geparfumeerde bodylotions, crèmes en haarverzorgingsproducten. Frisse geuren kunnen effectief je humeur opkrikken.

In 2013 ga ik...

5. ... voor een lichtjes glanzende huid

Nu het lente is (bijna toch), wordt het tijd om je matte foundation in te ruilen voor de nieuwe finish met een vleugje glans. Vorig jaar was een perfect matte finish een must. Dit jaar gaan we weer voor een meer transparante, glanzende huid.

In 2013 ga ik...

6. ... mijn haar niet meer verwaarlozen

Niet alleen je huid krijgt een glans, in 2013 heeft ook je haar die glow-factor nodig. Goed nieuws. Glans krijgen gaat nu gewoon een stuk makkelijker. Met een conditioner die je niet hoeft uit te spoelen. Dus niet 20 minuten wachten voor een diepe verzorging. Maar gezond, doorvoed haar in een oogwenk!

In 2013 ga ik...

7. ... lipliner gebruiken

Wil je sexy volle lippen? Schaf je dan een lipliner aan. Chic en ingetogen zijn de codewoorden dit jaar. De truc: gebruik een nude liner die past bij de tint van je lippen en vul je hele mond in voor je je lipstick aanbrengt. Hierdoor vermijd je een harde contour. Laat je lippen contrasteren met een frisse, (bijna) onopgemaakte huid en een minimale oogmake-up.

In 2013 ga ik...

8. ... voor natuurlijke wenkbrauwen

Vergeet grote bogen en minutieus epileren, het is terug naar natuurlijk. Hoe verleidelijk het ook is, leg je pincet weg tot je wenkbrauwen helemaal teruggegroeid zijn. Breng ze dan subtiel in vorm, kam ze en werk ze bij met een zacht potlood.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina