Lippen in een glansrol

Lippen in een glansrol

Het is eenvoudiger dan smoky eyes, je hebt er geen airbrush voor nodig en ze staan bij alle huidtinten en -types. Vochtige glossy lippen bedoelen we: lief, subtiel sexy en snel en gemakkelijk om te krijgen. Ze brengen zware oogmake-up in balans, zien er goed uit bij elk licht en passen bij elke vrouw van elke leeftijd. Dit heb je nodig voor glanzende glossy lippen.


Schrob ze glad
Je hebt perfect gladde lippen nodig om deze look te krijgen. Verwijder korstjes met een zachte lipscrub. Je kunt ook een nat washandje gebruiken om je lippen te deppen en erover te wrijven.

Hydrateren
Gebruik een balsem of stick om je lippen te hydrateren en in conditie te brengen. Vaseline werkt natuurlijk ook en als je heel erg wanhopig op zoek bent, is zelfs een snelle veeg handlotion of handcrème oké. Veel make-upartists zweren bij Blistex.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Primer aanbrengen
Nu is het tijd om je lippen te primeren, voor een zacht oppervlak en een schoon canvas. Je lippenstift blijft ook beter zitten. Eerst de primer, dan de lippenstift.

Tijd voor kleur
Voor een glossy afwerking en look kies je beter een glinsterende lipgloss of een crèmige conditioning lippenstift met medium dekking en reflecterende glans. Neem een gloss of lipstick in een tint dicht bij je natuurlijke lipkleur. Vermijd superglanzende heldere en kauwgomroze gloss om geen opgeblazenlippen-effect te krijgen. Als je een zeer subtiele gloed wilt, kies dan voor een gekleurde lippenbalsem.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina