Make-up voor bruiloft: de getuige

Make-up voor bruiloft: de getuige

Zin om mooi te zijn op deze bruiloft waar je de getuige van het huwelijk bent? Hier zijn enkele make-uptips voor de getuige.


Titel: Make-up voor bruiloft: de getuige Omschrijving: Zin om mooi te zijn op deze bruiloft waar je de getuige van het huwelijk bent? Hier zijn enkele make-uptips voor de getuige.

Huwelijksgetuige zijn is een grote verantwoordelijkheid. Of het nu gaat om de bruiloft van onze beste vriendin of van een broer of zus, aan de make-up van de huwelijksgetuige moet de nodige aandacht geschonken worden! Het is misschien niet zo belangrijk als de ster van de dag te helpen bij haar bruidskapsel voor kort haar, maar minstens zo belangrijk als de make-up van het bruidsmeisje. Hoe maken we ons op voor een huwelijk waarvan we getuige zijn? Dit zijn onze tips.

Opmaken voor een bruiloft

Eerst en vooral mogen we niet vergeten dat wij als getuige niet de ster van de bruiloft zijn! Integendeel, als we te uitbundig zijn of onszelf op de voorgrond plaatsen, zou dat helemaal fout zijn in de ogen van de bruid. Alle ogen moeten immers op haar gericht zijn en precies daarom moet de make-up van de getuige sober blijven.

Toch mogen we niet zomaar wat doen. Het is heel goed mogelijk dat we als getuige om raad gevraagd worden bij de keuze van de jurk, het kapsel, de accessoires… en van de bruidsmake-up! De make-up van de getuige moet dus passen bij onze huid en onze kleren… en die zijn vaak afgestemd op het thema dat het bruidspaar heeft gekozen: bordeaux, chocoladebruin, turkoois…

Make-up voor een bruiloft: sober en elegant

De make-up van de huwelijksgetuige is dus een moeilijke oefening. We moeten sober blijven en bij de bruid passen, én bovendien rekening houden met onze natuurlijke kenmerken zoals onze huidskleur, de kleur van onze ogen…

Om te beginnen vergeten we de te extravagante eyeliner. Een eenvoudig lijntje rond de ogen is perfect. Ook mogen we onze ogen absoluut niet opmaken in dezelfde kleur als onze kleren. Dat zou het toonbeeld zijn van een weinig stijlvolle make-up van de getuige.

Nog een kleine tip voor een geslaagde make-up voor de bruiloft? Niet te veel lippenstift gebruiken, en vooral geen vette. Waarom? Omdat er op een bruiloft heel veel gekust wordt en we het risico lopen onze sporen op de hele familie achter te laten: onze tante, de kinderen van onze nicht, de nieuwe vriend van onze zus… en de bruid zelf! Geen paniek als de make-up vlekken heeft gemaakt: een goed wasmiddel verricht wonderen. De emotionele zielen onder ons gebruiken beter waterproof make-up!

En hoe gaan jullie je opmaken voor de bruiloft?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

April6_1

April6_1

gemeld

bedankt voor deze goed artikel

  • melden
Vrouwen onder elkaar, praat mee!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Aftellen naar de grote dag!

Aftellen naar de grote dag!

Aftellen naar de grote dag!

Op je grote dag wil je dat alles tot in detail geregeld is. Dat kan! Volg ons aftelplan en jij hoeft alleen maar het stralende middelpunt te zijn tijdens je huwelijk.

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015

Veggie voor carnivoren

Veggie voor carnivoren

Veggie voor carnivoren

Zin in meer-experte Evelien schotelde gevulde ajuin voor aan haar rasechte carnivoor. Iets te veel veggie op het menu en manlief begint te mopperen. Maar dit uiengerecht, gebaseerd op een recept met ajuin van chef Yotam Ottolenghi kan zelfs de meest rabiate vleeseter bekoren.

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...