Make-up huwelijk: het bruidsmeisje

Make-up huwelijk: het bruidsmeisje

Zin om het perfecte bruidsmeisje te zijn op het volgende huwelijk? Dit zijn enkele stap-voor-stap make-uptips voor bruidsmeisjes.


"Jij zult mijn bruidsmeisje zijn": dit nieuws maakt ons natuurlijk heel blij. Maar bruidsmeisje zijn op een huwelijk, begint al snel op een hindernissenparcours te lijken. Naast de jurk en de accessoires die vaak gekozen worden door de bruid, is de make-up uiterst belangrijk voor een bruidsmeisje. Minstens net zo belangrijk als de make-up van de getuige! Hoe ziet de make-up van een bruidsmeisje eruit? Dit zijn onze tips.

Bruidsmeisje: vóór de make-up…

Voor we ons met de make-up bezighouden, moeten we weten welke rol een bruidsmeisje speelt. Het bruidsmeisje heeft niet dezelfde taak als een getuige, die de documenten ondertekent op het stadhuis en/of in de kerk. De traditie van een bruidsmeisje is vanuit de Angelsaksische landen naar ons overgewaaid en is dus niet verplicht, in tegenstelling tot een getuige.

Het bruidsmeisje helpt de bruid niet alleen om vaarwel te zeggen aan het jongemeisjesleven, ze moet de bruid ook begeleiden tijdens de ceremonie. De confetti en bloemblaadjes worden natuurlijk overgelaten aan de kleine meisjes. Omdat het bruidsmeisje vaak deel uitmaakt van de bruidsstoet, is het essentieel dat haar make-up afgestemd is op de kleuren die het bruidspaar heeft gekozen.

Bestel je gratis doseersysteem

Bestel je gratis doseersysteem

Je kan hier een gratis doseersysteem bestellen. Slechts één bestelling per jaar.

Staaltje geselecteerd
Kies dit staaltje niet
Staaltje al besteld

Make-uptips voor bruidsmeisjes

Eerst bereiden we onze huid voor op de make-up als bruidsmeisje. De dag ervoor gebruiken we een zachte scrub om onze huid te zuiveren en dode huidcellen te verwijderen.

We testen de make-up een week van tevoren uit als we het product nog nooit hebben gebruikt. Een allergische reactie op de grote dag zelf zou een ramp zijn!

We beginnen met een foundation die aangepast is aan onze huid: een iets donkerder foundation voor een lichte huid en omgekeerd. Geen paniek als de foundation vlekken heeft gemaakt: een goed wasmiddel klaart de klus. We brengen de foundation met kleine cirkelbewegingen aan op voorhoofd, wangen en kin, en laten deze ook doorlopen in de hals voor een gelijkmatig effect. Deze basis van onze make-up als bruidsmeisje werken we af met een beetje roze (lichte huid) of goudkleurige poederblush (matte huid).

Het is heel belangrijk dat we voor onze make-up de kleur kiezen die bij onze ogen past (geen groen en blauw voor blauwe ogen, grijs en zwart voor bruine ogen, blauw en groen voor groene ogen). Ook als de make-up van het bruidsmeisje volledig afgestemd moet zijn op de themakleuren van de bruiloft, mogen we onze natuurlijke kenmerken niet uit het oog verliezen en ons zomaar wat opmaken! Na het kiezen van de kleur gebruiken we lichte oogschaduw op het bovenste ooglid en een donkerder kleur vanaf de binnenkant van het oog tot aan de buitenkant. Een beetje oogpotlood en mascara volstaan. We mogen niet vergeten dat de bruid de échte ster is!

Zijn jullie al eens getuige of bruidsmeisje geweest?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild