Make-up voor zwoele dagen en hete nachten.

Make-up voor zwoele dagen en hete nachten.

Volg deze top tips om de dag (en nacht) fris door te komen.


Stap 1 - Primer
Een goede primer is een must voor een vlekkeloze make-upbasis. Het helpt je make-up beter fixeren op de huid zodat het niet uitloopt.

Stap 2 - Verberg
Kies een lichte foundation die je op kan bouwen in laagjes. Ga voor formules voor een vette huid of met een matterend effect, en altijd met SPF voor bijkomende bescherming. Om donkere kringen onder je ogen te bedekken dep je voorzichtig wat concealer met je vingertoppen onder je ogen; de warmte van je huid helpt met blenden.

Stap 3 - Ogen
Investeer in een goede crème-oogschaduw of gel-eyeliner die lang houdt en niet in de vouwen van je oogleden samensmelt. Gebruik enkel op je oogleden, begin bij de aanzet van je wimpers en blend naar boven toe. Turquoise, paars en goud werken goed op alle huidskleuren.  Gebruik waterproof mascara – enkel op je bovenste wimpers – om wasbeeroogjes te vermijden.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 4 – Wangen & lippen
Breng een crèmeblusher aan op je wangen met je vingers. Gebruik draaiende bewegingen voor een zachte finish. Gebruik het resterende product op je vingers om je lippen een lichte kleur te geven.

Stap 5 - Fixeer
Gebruik een grote, zachte kwast en een doorschijnend, licht poeder om je make-up te fixeren; ga over je hele gezicht voor een mat effect en make-up die de hele dag houdt. Vergeet je oren niet. Doorzichtig of licht poeder kan op alle huidskleuren gebruikt worden.

Tip: Hou je concealer bij de hand om plekjes die wat extra aandacht nodig hebben bij te werken tijdens de dag.  

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador