Mooie én gezonde lippen in de winter

Mooie én gezonde lippen in de winter

Tips om je lippenstift perfect aan te brengen, en te zorgen dat hij de hele dag mooi blijft zitten.


Stap 1 – Voorbereiding:
Prachtige lippen hebben regelmatige verzorging nodig om gezond te blijven. Gebruik daarom dagelijks een vochtinbrengende lippenbalsem.

Stap 2 – De basis:
Breng met behulp van een wattenstaafje een klein beetje foundation aan rond je lippen en smeer dit goed uit. Zo creëer je de illusie van volle lippen, blijft de lijn rond je mond mooi strak en je lippenstift langer zitten. Dep tot slot wat poeder rond je lippen om te matteren.

Stap 3 – Een strakke lijn:
Gebruik een liner om de vorm van je lippen te definiëren. Dit helpt om je lippenstift langer te laten zitten en de lijnen mooi strak te houden.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 4 – Het aanbrengen:
Breng je lippenstift aan over lipliner met een lippenstiftkwastje, zorg ervoor dat je netjes binnen de lijntjes blijft. Gebruik dezelfde kleur lippenstift als de lipliner, zodat je geen kleurverschil ziet.

Stap 5 – Fixeren:
Druk je lippen zachtjes samen om de lippenstift goed te verdelen. Je kunt eventueel nog een laag aanbrengen. Wil je de vorm van je lippen extra accentueren, breng dan wat gloss aan.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador