Mooie volle lippen

Mooie volle lippen

Volle, mooi afgelijnde lippen zonder dat je onder het mes hoeft te gaan? Het kan! Wij geven je enkele tips mee waarmee je dit in een handomdraai zelf kunt creëren.


Een kleine trucje.
Eenvoudig, doeltreffend en gegarandeerd resultaat. Met deze oefening maak je je lippen gladder en voller, want ze kunnen nogal snel dun en droog worden. Knijp met wijsvinger en duim lichtjes langs de rand van de bovenlip, tot de huid wat rood wordt. Doe daarna hetzelfde met de onderlip.

Producten voor vollere lippen?
Lippenbalsems zijn voornamelijk gemaakt van peper-, chili- of promentholextracten, geven een mooie kleur en maken de lippen steviger. Kortom, de lippen worden voller, gladder en roder en de microcirculatie wordt gestimuleerd. Breng een beetje lippenbalsem aan vlak voor je de deur uitgaat en je hebt meteen resultaat. Het enige nadeel echter is dat het effect slechts van korte duur is.

Make-up, de kunst van de illusie.
Wat je nodig hebt: een huidkleurig potlood, een beetje foundation en een transparante lipgloss.

  • Gebruik het potlood om de liprand te accentueren. Ga lichtjes rond de natuurlijke liplijn waardoor de lippen groter zullen lijken.
  • Werk aandachtig rond de cupidoboog (de kleine boog in het midden van de bovenlip). Hoe beter je dit accentueert, hoe mooier je glimlach.
  • Neem een beetje gloss met het borsteltje en smeer het vanaf het midden verder uit naar de rest van de lip. Doe daarna hetzelfde met de onderlip.
  • Maak je look compleet door de rondheid van je mond te laten opvallen. Dep wat foundation om je mond met een plat, afgeschuind make-upsponsje om de onderste mondhoeken te liften.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Een mooie mond in 5 stappen

Een mooie mond in 5 stappen

Een mooie mond in 5 stappen

Met een mooi opgemaakte mond zie je er nog beter uit. En nee, snel even wat lippenstift is niet genoeg. Een handleiding voor mooie monden.

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

zo-maak-je-zelf-ijs-zonder-ijsmachine
8

We zijn dol op de zomer omdat het de ideale reden is om ijsjes te eten! Maar een goed ijsje hoeft niet altijd uit de winkel te komen. En als je dacht dat je geen ijs kon maken omdat je geen dure ijsmachine hebt, dan hoor je vast graag dat je die niet nodig hebt met ons recept voor zelfgemaakt aardbeienijs.

You have already participated to this slideshow
6 tips van Alex Valverde over Lipfinity Lip Tint

6 tips van Alex Valverde over Lipfinity Lip Tint

6 tips van Alex Valverde over Lipfinity Lip Tint

Een échte lipstickrevelatie! Lipfinity Lip Tint geeft je lippen niet zomaar een kleurtje, maar injecteert ze als het ware. En toch voelt het niet aan alsof je een dikke laag op je lippen hebt. Bovendien houdt de kleur urenlang en laat ze nergens vlekken na. Alex geeft tips voor een topresultaat.

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...