Mooie volle lippen

Mooie volle lippen

Volle, mooi afgelijnde lippen zonder dat je onder het mes hoeft te gaan? Het kan! Wij geven je enkele tips mee waarmee je dit in een handomdraai zelf kunt creëren.


Een kleine trucje.
Eenvoudig, doeltreffend en gegarandeerd resultaat. Met deze oefening maak je je lippen gladder en voller, want ze kunnen nogal snel dun en droog worden. Knijp met wijsvinger en duim lichtjes langs de rand van de bovenlip, tot de huid wat rood wordt. Doe daarna hetzelfde met de onderlip.

Producten voor vollere lippen?
Lippenbalsems zijn voornamelijk gemaakt van peper-, chili- of promentholextracten, geven een mooie kleur en maken de lippen steviger. Kortom, de lippen worden voller, gladder en roder en de microcirculatie wordt gestimuleerd. Breng een beetje lippenbalsem aan vlak voor je de deur uitgaat en je hebt meteen resultaat. Het enige nadeel echter is dat het effect slechts van korte duur is.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Make-up, de kunst van de illusie.
Wat je nodig hebt: een huidkleurig potlood, een beetje foundation en een transparante lipgloss.

  • Gebruik het potlood om de liprand te accentueren. Ga lichtjes rond de natuurlijke liplijn waardoor de lippen groter zullen lijken.
  • Werk aandachtig rond de cupidoboog (de kleine boog in het midden van de bovenlip). Hoe beter je dit accentueert, hoe mooier je glimlach.
  • Neem een beetje gloss met het borsteltje en smeer het vanaf het midden verder uit naar de rest van de lip. Doe daarna hetzelfde met de onderlip.
  • Maak je look compleet door de rondheid van je mond te laten opvallen. Dep wat foundation om je mond met een plat, afgeschuind make-upsponsje om de onderste mondhoeken te liften.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina