Onmisbaar in je make-uptas

Onmisbaar in je make-uptas

Hoe kom je de dag vlekkeloos door? Zorg dat je deze make-up essentials altijd bij hebt.


Blotting paper is de oplossing om de glans van een vette huid kwijt te raken zonder een poederige film aan te brengen. Even over je huid vegen en ze nemen vuil en vet weg. Gebruik bij voorkeur de huismerken, die werken net zo goed als de duurdere varianten.

Concealer: jammer, maar helaas. Je zult 'm minstens één keer per dag opnieuw moeten aanbrengen. Kies een exemplaar met halfdroge consistentie om acne-sporen en kringen onder je ogen te verdoezelen.

Lipstick kan ook dienen als blush. Geeft je meteen een gezond kleurtje tijdens een drukke werkdag of een lange avondactiviteit. Kies kleuren als zacht rood of roze, die doen het altijd goed.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Een hydraterende lippenbalsem, gemaakt van sheaboter, houdt je lippen korstjesvrij in de winter en zacht en gehydrateerd in de zomer. Breng aan over je lipstick voor een langhoudende, lichtjes weerspiegelende look.

Gebruik een goudkleurige illuminator (in crèmevorm) boven aan je jukbeenderen, langs je neus, op je wenkbrauwbeen en boven je cupidoboogje voor een schitterende gloed.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador