Onmisbaar trio

Onmisbaar trio

Minimale moeite, maximaal resultaat? Dit zijn de drie beauty musthaves!


onmisbaar trio

Foundation
Is er iets dat een zachtgekleurde moisturizer met SPF niet kan? Hij egaliseert je teint, geeft je een subtiele gloed, biedt bescherming tegen de zon en kan zelfs gebruikt worden als concealer. Wil je de juiste tint vinden, kijk dan naar je gezicht en je hals en decolleté en kies een kleur die de twee in balans brengt. Voor een zo natuurlijk mogelijke look breng je je foundation het beste met je vingertoppen aan. Als je de foundation als concealer wilt gebruiken, doe je een beetje op je vingertop (of een borstel) en breng je een paar dunne laagjes aan precies op de plek die je wilt bedekken.

onmisbaar trio

Mascara
Vestig de aandacht op je belangrijkste troef, je ogen. De snelste en eenvoudigste manier om ze in de kijker te zetten is met mascara. Zwarte mascara bij voorkeur, die een vleugje glamour geeft aan een minimalistische look. Voor maximale impact krul je je wimpers eerst met een kruller en breng je twee of drie lagen volumegevende mascara aan.

onmisbaar trio

Lipgloss
Lipgloss doet je lippen glanzen, hydrateert ze en maakt ze voller. Kies gloss in een tijdloze kleur, zoals rood, koraal of roze, voor een chiquere look. Als je vooral nude of heldere tinten gewoon bent, draag je nieuwe tint dan eerst in en rond het huis om te wennen aan je nieuwe ik.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina