Perfect in 10 minuten: 9-tot-5 make-up

Perfect in 10 minuten: 9-tot-5 make-up

Haastig, multitaskend en teveel hooi op je vork? Hoe veel of weinig tijd je ook hebt: je kunt er altijd fabuleus uitzien…


9-tot-5 make-up
Je wilt er iedere dag weer goed uitzien, wat al vermoeiend genoeg is. Met deze makkelijke stappen kom je professioneel, goed verzorgd en zelfzeker voor de dag in een mum van tijd en met energie over.

Stap 1: Gebruik een foundation die lang blijft zitten (met een lichte hand) en werk af met concealer als je dit nodig hebt.  

Stap 2: Een licht laagje poeder helpt je foundation en concealer op hun plaats houden.  

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 3: Definieer je ogen met een gel eyeliner en breng hierna een neutrale oogschaduw aan om je ogen te accentueren. Breng vervolgens twee laagjes mascara aan.

Stap 4: Borstel wenkbrauwen, breng een beetje blusher of bronzer aan op je wangen, voorhoofd en decolleté voor een warm effect. Als je wat meer kleur kunt gebruiken, breng dan ook nog een accentje roze of perzik blusher aan op de appels van je wangen. 

Stap 5: Als laatste breng je een medium getinte, langhoudende lippenstift aan, in plaats van een donkere kleur, zodat je het gemakkelijk bij kan werken en het niet opvalt als de kleur wat vervaagt.  

Stap 6: Regelmatig bijpunten, bijkleuren en de juiste verzorgingsproducten zorgen ervoor dat je haar er geweldig uitziet.  Houd lang haar uit je gezicht of breng wat textuur aan voor kort haar. Bewaar de vrolijke haaraccessoires voor het weekend.  


Hier zijn nog 3 andere leuke make-up looks
1. Een natuurlijke uitstraling met de girl-next-door make-up.
2. Een onverwacht uitje met de love of your life dan ga je voor een
quick girly glam make-up

3. Of even uitpakken met de laatste Smokin’ make-up

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina