Perfect in 10 minuten: smokin’ make-up

Perfect in 10 minuten: smokin’ make-up

Haastig, multitaskend en teveel hooi op je vork? Hoe veel of weinig tijd je ook hebt: je kunt er altijd fabuleus uitzien…


Even uitpakken met de smokin’ make-up
Deze smokey eyes look is snel en veelzijdig, het past bij je lievelingsjeans zowel als bij je little black dress. Omdat het kleurenpalet neutraal is kan je op het laatste moment nog beslissen om iets anders aan te doen zonder je make up te hoeven aanpassen. 

Stap 1: Begin met oogschaduw in plaats van foundation zodat gemorste oogschaduw weer makkelijk weggewerkt is. Definieer je ogen met een glinsterende, grafietkleurige oogschaduw die je aanbrengt op je oogleden en onder je ogen met een sponskwastje.     Gebruik dan een schoon kwastje om te blenden zodat er geen harde lijnen zijn. 

Stap 2: Voeg intensiteit toe met een waterproof eyeliner aan de binnenkant van je ogen en breng drie laagjes mascara aan. 

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 3: Accentueer je wenkbrauwen en gebruik een naturelle lipstick.

Stap 4: Werk af met een beetje blusher in een neutrale kleur of een matte bronzer.  

Stap 5: Opgestoken haar is altijd glamoreus, zeker wanneer het een beetje los begint te laten. Steek je haar op in een gezellig rommelige look, maar probeer er niet teveel aan te zitten. Zolang je haar goed er verzorgd en glanzend (een beetje lak om het op zijn plaats te houden mag, maar houd de look soft) uitziet zal het je geweldig staan.


Hier zijn nog 3 andere leuke make-up looks
1. Een natuurlijke uitstraling met de girl-next-door make-up.
2. Perfect naar je werk met een 9-tot-5 make-up
3. Een onverwacht uitje met de love of your life dan ga je voor een quick girly glam make-up

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Je ogen opmaken
Je ogen opmaken
8

Je ogen opmaken

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador