Rouge Revolution

Rouge Revolution

De kleur van bessen, Bourgondië en rood, onderdeel van de P&G beauty trend Allegoria, vormen een belangrijke basis voor de lippen dit seizoen. Dior, Miu Miu, Prada en Louis Vuitton gaan allemaal voor krachtige, bessenkleuren met een messy finish. Calvin Klein kiest juist voor een vervaagde bessenkleur. Bij Nina Ricci, waar ballet en dans het onderwerp van de show waren, koos Pat een rode lipstick die overeenkwam met de kleuren die in de collectie zijn gebruikt. “Het was heel Frans, heel chique,” zegt Pat.

Ook voor Dolce & Gabbana mixte Pat een specifieke kleur voor de lippen die overeenkwam met de visie van de ontwerper. Hoe mix je kleuren als je onderweg bent? “Dit doen we constant,” lacht ze. “Wij zoeken een lipkleur die wij mooi vinden en mixen een kleine hoeveelheid met een stamper en een vijzel totdat we de juiste kleur hebben gevonden. Wanneer we tevreden zijn en de kleur precies bij de stofstaal uit de collectie past, dan maken we genoeg voor het hele team. Backstage is het een soort mini-apotheek!”

De kleur van bessen, Bourgondië en rood... heel Frans, heel chique.

TIP: Om een mooie, vage lipkleur te creëren, gebruik je eerst lipstick, dan lip balm en vervolgens veeg je met een tissue net zoveel kleur weg tot dat je de gewenste diepe kleur hebt.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Zes tips voor je party outfit

Zes tips voor je party outfit

Zes tips voor je party outfit

Je bent op zoek naar een feestoutfit die je zelfvertrouwen een boost geeft en toch heerlijk comfortabel zit? Lees onze zes tips!