Rouge Revolution

Rouge Revolution

De kleur van bessen, Bourgondië en rood, onderdeel van de P&G beauty trend Allegoria, vormen een belangrijke basis voor de lippen dit seizoen. Dior, Miu Miu, Prada en Louis Vuitton gaan allemaal voor krachtige, bessenkleuren met een messy finish. Calvin Klein kiest juist voor een vervaagde bessenkleur. Bij Nina Ricci, waar ballet en dans het onderwerp van de show waren, koos Pat een rode lipstick die overeenkwam met de kleuren die in de collectie zijn gebruikt. “Het was heel Frans, heel chique,” zegt Pat.

Ook voor Dolce & Gabbana mixte Pat een specifieke kleur voor de lippen die overeenkwam met de visie van de ontwerper. Hoe mix je kleuren als je onderweg bent? “Dit doen we constant,” lacht ze. “Wij zoeken een lipkleur die wij mooi vinden en mixen een kleine hoeveelheid met een stamper en een vijzel totdat we de juiste kleur hebben gevonden. Wanneer we tevreden zijn en de kleur precies bij de stofstaal uit de collectie past, dan maken we genoeg voor het hele team. Backstage is het een soort mini-apotheek!”

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De kleur van bessen, Bourgondië en rood... heel Frans, heel chique.

TIP: Om een mooie, vage lipkleur te creëren, gebruik je eerst lipstick, dan lip balm en vervolgens veeg je met een tissue net zoveel kleur weg tot dat je de gewenste diepe kleur hebt.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina