Schitterende en stralende make-up, een makkie

Schitterende en stralende make-up, een makkie

Na de juiste kleuren en de juiste textuur, volgt de finishing touch met opvallend rood.


Stap voor stap

schitterendemakeup

1. Een goede basis.
Deze make-up is niet alleen eenvoudig aan te brengen, het zorgt ook gegarandeerd voor succes. We beginnen met de foundation. Voor een moderne, hippe look gebruik je best niet te veel poeder om de foundation te matteren. Met behulp van een poederdons kan je wat los poeder gemakkelijk op de T-zone en over de concealer aanbrengen.

2. Kleur geven.
Breng met behulp van een borsteltje een neutrale huidskleurige oogschaduw aan over je hele ooglid voor een egale afwerking. Gebruik daarna een iets donkerdere tint om de oogplooi een mooi accent te geven.

3. Wimpers krullen.
Krul de wimpers en breng vervolgens liquid eyeliner aan langs de hele wimperlijn. Kijk naar beneden in de spiegel wanneer je met de eyeliner begint en laat het borsteltje dicht tegen de wimpers gaan, zodat je een rechte lijn krijgt. Werk af met mascara.

schitterendemakeup

4. Voller en langer maken.
Smuk je wenkbrauwen wat op. Borstel ze mooi recht en definieer ze met dezelfde kleur als je oogschaduw. Maak ze langer en voller met een oogpotlood om zo een mooie wenkbrauwlijn te creëren.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

5. Knallende lippen.
Breng eerst lipstick aan en dan de blusher. Dit seizoen is rood de kleur bij uitstek! Met een tikkeltje oranje en een matte of glanzende afwerking erin.

6. Blush.
De intensiteit van je lippen bepaalt de intensiteit van de blusher. Breng een rooskleurige blusher aan op de appels van je wangen tot je een frisse, heldere, schitterende look hebt gecreëerd.

Veilig
Lippenstiften met een langdurig effect zijn al lang niet meer wat ze geweest zijn. Ze drogen minder, maar ze houden wel langer– goed nieuws dus voor je portemonnee!

Snel
Als je gehaast bent, breng dan een foundation van crèmepoeder aan met een klein, ovaal sponsje. Dit soort foundation is zeer gemakkelijk te gebruiken en het ziet er niet zwaar of poederig uit op de huid.

Handige Tips

  • Breng lipliner aan op droge lippen zodat het goed blijft zitten. Werk af met een lipstick met een langdurig effect.
  • Heb je dunne wimpers of wil je een zeer opvallende look, probeer dan eens valse wimpers.
  • Met lippen en nagels in dezelfde kleur maak je een waar beauty statement en omdat glitter en glamour weer in de mode zijn, is dit zeker de moeite waard om te proberen.
  • Behoud de hele dag door een frisse look door af en toe te matteren met een doekje, in plaats van met poeder. Te veel poeder geeft de huid een vermoeiende, doffe look.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

TANIAKEN

TANIAKEN

gemeld

Dit zijn interessante tips , maar ik ben nog steeds op zoek naar een betaalbare foundation die geen poedirige laag op mijn gezicht legt want dat maakt mijn rimpels nog zichtbaarder ik zou graag een mooie egale teint hebben die mijn bruine vlekjes en rimpels er minder zichtbaar laten uitzien en mijn gezicht laat stralen. Hebben jullie een idee ik ben het zowat beu alles te kopen om toch te moeten weggooien.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina