Snelle make-up tips

Snelle make-up tips

Hoe zie je er stralend uit in 15 minuten, 5 minuten, 2 minuten, of 1 minuut? Make-up artist Caroline Barnes geeft tips voor een snelle make-up.


1 minuut
Een beetje crème concealer onder je ogen werkt donkere kringen meteen weg en frist het geheel wat op zonder dat je er té opgemaakt uitziet of je huid veroudert. Crème blush in een subtiele rozetint versterkt de natuurlijke blos van je wangen. Breng aan op je jukbeenderen.

2 minuten
Kam en krul je wimpers en geef ze een laagje verlengende mascara. Die zorgt voor een fantastisch resultaat en ziet er toch niet te zwaar opgemaakt uit. Je ogen spreken meteen meer, zonder al te opvallende make-up.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

5 minuten
Start met een getinte moisturiser en meng die met je vingers, voor een vlekkeloze en toch natuurlijke finish. Voer stap 1 uit, poeder je huid subtiel met een grote borstel en fixeer met een doorzichtig poeder. Begin dan aan stap 2 maar breng voor je mascara een oogschaduwcrème aan op je ooglid. Die zorgt voor prachtige glinstereffecten, is gemakkelijk in het gebruik en vraagt amper tijd om aan te brengen. Werk af met een lippotlood voor de contouren en een lipbalsem om je lippen te voeden.

15 minuten
Laat eerst je vochtinbrengende crème intrekken en breng dan een primer aan op je huid. Die maakt je huid gladder en zorgt dat make-up langer houdt. Breng je foundation met een borstel aan op je T-zone en wrijf uit. Dit is de snelste manier om vlotjes een mooie huid te krijgen. Volg de stappen hierboven en breng dan een poederblush aan over je transparante poeder voor een laagjeseffect. Zo blijft de kleur ook langer. Kies een duo-oogschaduw: gebruik de lichtere tint voor de binnenkant en de donkere voor de buitenkant. Je ogen lijken groter. Breng op de buitenste hoeken kohl aan in een V-vorm om het oog extra te vergroten. Geef twee laagjes mascara voor een vol effect. Eindig met een mooi liplijntje en een glanzende lipstick of een gloss.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina