Snelle zomerse make-uplook in 5 stappen.

Snelle zomerse make-uplook in 5 stappen.

Vandaag begint officieel de vakantieperiode en hopelijk zal deze zonovergoten zijn. Op vakantie of op een zwoele zomerdag heb je vaak geen zin om lagen make-up te dragen. Maar wat als je niet zonder de deur uit wil? Ik vertel jullie in 5 stappen hoe je een frisse en fruitige make-uplook kan creëren.


1. Begin altijd met een zonnecrème voor het gezicht. Men zegt wel eens dat wanneer je foundation op hebt, je niet bruint en niet kan verbranden. Fout! De UV-stralen komen wel degelijk door je foundation heen en dus kan je ook in je gezicht verbranden.

2. Gebruik een BB of CC cream in plaats van  een foundation. Een BB of CC cream is lichter van textuur en heeft verzorgende bestanddelen. Het enige nadeel is dat deze niet dezelfde dekking bieden. Wil je toch meer dekking? Gebruik dan een dun laagje foundation. Let wel op, foundation kan snel gaan vlekken wanneer je in de zon zit.

3. Waterproof mascara. Breng een laagje mascara aan voor een open en frisse oogopslag. Je hoeft niet aan de slag te gaan met heel erg felle ooglooks. Ten eerste blijven die niet goed zitten en ten tweede verstoppen we onze ogen toch achter een zonnebril.

4. Bronzing poeder/parels. Ga met een grote poederkwast in een glanzende bronzingpoeder. Ga met de kwast lichtjes over je gehele gezicht voor een mooie en zachte gloed.

5. Laat je lippen zien! Breng een fleurig kleurtje aan, zet je zonnebril op je neus en geniet van je dag!

Ga naar mijn blog: The Beauty and Fashion Corner

BOM-Banner

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Blog van de maand: Eva Vissers

Blog van de maand: Eva Vissers

Blog van de maand: Eva Vissers

Lage taille, laaghangend kruis, nét iets te lang - en daarom onderaan wat opgerold - en een tikkeltje versleten. Zo hoort 'ie te zijn. De perfecte boyfriend jeans.

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow