Top beauty tips voor de zomer door Diana van A Pretty Beautiful life

Top beauty tips voor de zomer door Diana van A Pretty Beautiful life

Met de zomer in zicht is het niet enkel tijd om je garderobe aan te passen - ook je make-up lade moet aangepast worden aan de hogere temperaturen. Vandaag een paar tips om er voor te zorgen dat je make-up niet van je gezicht smelt als je een terrasje doet!


Vermijdt een plamuurlaag
Dagcrème, primer, foundation, concealer én poeder? Dat kan misschien in de winter, maar in de zomer is het een grote NO. Het is niet enkel overbodig; je gaat je er ook ongemakkelijk door voelen. Het is toch niet fijn om te zweten en je dan af te vragen of je gezicht er nu af is?
Kies in de plaats voor een getinte dagcreme, of een combinatie van een lichte dagcrème en concealer. Meer heb je echt niet nodig! Als je toch wat oneffenheden wilt camoufleren, breng dan gewoon wat concealer of foundation aan op die plekken en hou het daarbij.

Verfris doorheen de dag
Niets is heerlijker dan wanneer het warm is, een spray met water boven te halen en even over je gezicht en lichaam te sprayen. Je vindt tegenwoordig genoeg merken en flesjes in apotheken en drogisterijen. Voor extra verfrissing kan je je flacon even in de koelkast zetten. Heerlijk!

Ga voor langhoudende producten
Niks is vervelender dan in het zwembad te springen en je dan af te vragen of je make-up nu uitgelopen is of niet. Daarom ben ik altijd fan van water- en smudgeproof make-up. Een lipstain, waterproof mascara en likje cream blush: meer moet dat niet zijn.

Vergeet je SPF niet!
Dit is extra belangrijk in de zomer! Kies daarom voor een dagcrème met een SPF erin. Tegenwoordig heb je ook zelfs foundations met SPF, dus keuze genoeg.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Verwen ook je haren
Als je van plan bent om je zomer te vullen met zon, zee en strand, vergeet dan je lokken ook niet te verzorgen. De zonnestralen en het zout in het zeewater kunnen je haren uitdrogen en beschadigen.

Als jullie zelf nog tips hebben: do share!

Ga naar mijn blog: A Pretty Beautiful Life

BOM-Banner

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina