Valentijn make-up look

Valentijn make-up look

De meest romantische dag van het jaar komt er weer aan… ja, ik heb het over Valentijn. Het ideale moment om je nog eens helemaal op te tutten. Voor wie een beetje inspiratie nodig heeft heb ik vandaag een make up look. En single ladies, jullie hebben geen excuus om er niet extra goed uit te zien op Valentijn. Ga op date met je single vriendinnen en maak er een leuke avond van!

Om eens af te stappen van de standaard rode lippen en zwoele ogen ging ik voor een frisse, roze make up look met een gouden accent. Mooi en heel makkelijk om zelf na te maken.

Op mijn ogen bracht ik een witte oogschaduwbasis aan zodat de kleuren goed knallen. Daarna bracht ik een gouden kleur aan over mijn gehele ooglid. In de crease van mijn oog gebruikte ik roze oogschaduw. Als highlight onder mijn wenkbrauw en aan mijn binnenste ooghoek bracht ik een witte, matte oogschaduw aan. Onder mijn oog bracht ik aan de binnenste helft gouden oogschaduw aan en op de buitenste helft roze. Een streepje winged out eyeliner en mascara kunnen natuurlijk niet ontbreken om je loved one een zwoele blik toe te werpen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Mijn lippen voorzag ik van een laagje roze lippenstift. Geen geknoei met lippenselen en geen stress over lipstick vlekken op je tanden, ideaal! En wees nu eens eerlijk, het moet voor een man toch eng zijn om een vrouw met knalrode lippenstift te kussen?

Ik wens iedereen een onvergetelijke Valentijn toe!

Ga naar mijn blog: Inezzed

BOM-Banner

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Tientallen tips voor een schonere was!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador