Valentijn make-up look

Valentijn make-up look

De meest romantische dag van het jaar komt er weer aan… ja, ik heb het over Valentijn. Het ideale moment om je nog eens helemaal op te tutten. Voor wie een beetje inspiratie nodig heeft heb ik vandaag een make up look. En single ladies, jullie hebben geen excuus om er niet extra goed uit te zien op Valentijn. Ga op date met je single vriendinnen en maak er een leuke avond van!

Om eens af te stappen van de standaard rode lippen en zwoele ogen ging ik voor een frisse, roze make up look met een gouden accent. Mooi en heel makkelijk om zelf na te maken.

Op mijn ogen bracht ik een witte oogschaduwbasis aan zodat de kleuren goed knallen. Daarna bracht ik een gouden kleur aan over mijn gehele ooglid. In de crease van mijn oog gebruikte ik roze oogschaduw. Als highlight onder mijn wenkbrauw en aan mijn binnenste ooghoek bracht ik een witte, matte oogschaduw aan. Onder mijn oog bracht ik aan de binnenste helft gouden oogschaduw aan en op de buitenste helft roze. Een streepje winged out eyeliner en mascara kunnen natuurlijk niet ontbreken om je loved one een zwoele blik toe te werpen.

Mijn lippen voorzag ik van een laagje roze lippenstift. Geen geknoei met lippenselen en geen stress over lipstick vlekken op je tanden, ideaal! En wees nu eens eerlijk, het moet voor een man toch eng zijn om een vrouw met knalrode lippenstift te kussen?

Ik wens iedereen een onvergetelijke Valentijn toe!

Ga naar mijn blog: Inezzed

BOM-Banner

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Chocolademousse

Chocolademousse

Chocolademousse

Iedereen kan wel naar de snoepwinkel of bakker gaan voor zoetigheden voor familie en lovers met Valentijn. Maar als je een chocoladeliefhebber bent d...

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok
5

Kinderen maken dolgraag zelf hun Vaderdagcadeaus en papa’s zijn altijd gelukkig met hun zelfgemaakte geschenken. Leuke ideeën voor zelfgemaakte cadeautjes zijn echter niet altijd even makkelijk te vinden. Maar geen zorgen, Zin in meer biedt inspiratie met deze snorrenmok. Volg gewoon stap voor stap deze eenvoudige aanwijzingen.

You have already participated to this slideshow