Verleidelijke lippen

Verleidelijke lippen

Een verrassende gedachte misschien, maar voor prachtige, volle en gevormde lippen heb je geen chirurgie nodig. Deze tips gaan vlot over de lippen...


Even oefenen
Simpel maar effectief: maak je lippen voller door met je vingertoppen en duim lichtjes langs de rand van je bovenlip te nijpen. Blijf dit doen tot de huid een beetje rood begint te zien.  Herhaal langs je onderlip.

Hoe effectief zijn verstevigende lipbalsems?
Deze balsems zijn gebaseerd op peper, chili of pro-menthol extracten en hebben verstevigende en verkwikkende eigenschappen. Hierdoor lijken de lippen voller en wordt de natuurlijke kleur versterkt terwijl ook de micro-circulatie een boost krijgt. Gebruik voordat je de deur uitgaat voor onmiddellijk resultaat. Het enige minpuntje aan deze balsems is dat hun effect maar van korte duur is.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Make-up, of de kunst van de illusie
Jouw tools: een huidkleurig potlood, een beetje foundation en een kleurloze gloss. 
Gebruik het potlood om de contouren van je lippen te definiëren, je kan een heel klein beetje buiten de natuurlijke lijnen tekenen om de illusie van dikkere lippen te creëren. 
Schenk vooral aandacht aan de boog boven je lip omdat hier de nadruk op leggen je glimlach een onmiddellijke boost geeft.

Met een kwastje stip je een klein beetje gloss midden op je onderlip en veeg het voorzichtig naar buiten toe langs je lippen. Herhaal op je bovenlip.

Maak het af door een klein beetje foundation langs de mondhoeken aan te brengen met een plat sponsje met afgeronde hoeken. Zo laat je je mond ronder lijken.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Pillaa

Pillaa

gemeld

Zelf gebruik ik een lipgloss met chili. Erg pikant op de lippen maar het resultaat mag er wezen!!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer