15 Tips die het verschil maken

15 Tips die het verschil maken

Resultaat gegarandeerd! Met slechts enkele kleine veranderingen kan je je haar, je huid, je nagels en je lichaam mooier maken.


1. Voed je huid!
Wat onze huid nodig heeft, verandert van seizoen tot seizoen. Dus ook onze huidverzorging moet op deze veranderingen worden afgestemd.

2. Draag zorg voor je nagelriemen.
Masseer elke avond voor je gaat slapen een beetje nagelriemolie op de nagels. Na een tijdje zullen ze sterker worden en het verhindert dat ze gaan uitdrogen.

3. Laat de kleur van je lippen knallen.
Zo hoef je helemaal niet veel make-up te gebruiken, perfect dus wanneer je gehaast bent. Met opvallende lippen lijkt het of je werkelijk veel tijd en moeite hebt gestoken in je make-up.

4. Gebruik een bronzer.
Zo lijkt het of je een gezonde, gebruinde huid hebt. Neem een lichte tint zonder glitters en breng het gelijkmatig aan op je slaap, je voorhoofd, je wangen, het topje van je neus en je jukbeenderen.

5. Vergeet je zonnecrème niet…
Zelfs wanneer je de zon niet ziet! Kies een moisturiser met een SPF om te beschermen tegen rimpels en verkleuring.

6. Flos elke dag.
Wanneer je enkel de tanden poetst, poets je slechts 65% van het hele gebit. Flossen betekent niet alleen een aangenamere adem, maar het helpt ook tegen tandvleesontstekingen.

7. Drink voldoende.
Minstens acht glazen water per dag: het is één van de goedkoopste en gemakkelijkste schoonheidsproducten die er bestaan. Je lichaam hydrateren van binnenuit maakt je huid stevig en vochtig.

8. Gezonde mascara, gezonde wimpers.
Investeer in een nieuwe mascara. Mascara’s zijn de perfecte broeiplaats voor bacteriën en na een halfjaar verliest het zijn werking door de blootstelling aan lucht. Koop dus zeker tweemaal per jaar een nieuwe. Als er een sterke, ranzige geur uit de tube komt, gooi de mascara dan onmiddellijk weg.

9. Houd het koel.
Niets kan zo heerlijk deugd doen als een heet bad of een hete douche, maar warm water droogt je huid uit en veroorzaakt gebroken haarvaten en spataders. Probeer dus af en toe te weerstaan aan een warm badje!

10. Houd het gesmeerd met olie.
Gezichtsolie is het perfecte middel om de huid opnieuw kracht te geven en te herstellen, want ze dringt tot diep in de huid. Bovendien bevordert het inmasseren in de huid de microcirculatie, waardoor je een roze blos krijgt.

11. Orden je make-uptasje.
Maak een uurtje vrij om je hele make-upassortiment te ordenen en alle oude producten weg te gooien. Alles wat er raar uitziet of raar ruikt, moet resoluut de vuilbak in. Geef je eyeliner en lipliner een opknapbeurt door ze te slijpen. Maak ook al je make-upborstels schoon (dit moet minstens één keer per week gebeuren), want vuile borstels kunnen leiden tot infecties. Gebruik een milde zeep en laat ze drogen op een nette, vlakke oppervlakte.

12. Ander seizoen, andere haarstijl.
Het begin van een nieuw seizoen is ideaal om een pony te laten knippen, je haarkleur te veranderen of gewoonweg voor een korte coupe te gaan. Alleen al een andere scheidingslijn geeft je kapsel een heel andere look.

13. Reinig je gsm.
Gsm’s hebben meer bacteriën per vierkante centimeter dan een openbaar toilet! Jakkie, en we houden deze vaak zo dicht tegen ons gezicht. Maak daarom je gsm om de twee dagen schoon met een watje met ontsmettingsalcohol.

14. Scrub.
Door onze huid minstens twee keer per week te scrubben, verwijder je alle dode huidcellen, waardoor je schoonheidsproducten meer zichtbaar resultaat zullen opleveren.

15. Kies een voedende body wash boven zeep.
Als je huid gevoelig is voor irritaties en schilfertjes, kan je best zepen vermijden, want deze drogen de huid uit.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Een mooie mond in 5 stappen

Een mooie mond in 5 stappen

Een mooie mond in 5 stappen

Met een mooi opgemaakte mond zie je er nog beter uit. En nee, snel even wat lippenstift is niet genoeg. Een handleiding voor mooie monden.

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

zo-maak-je-zelf-ijs-zonder-ijsmachine
8

We zijn dol op de zomer omdat het de ideale reden is om ijsjes te eten! Maar een goed ijsje hoeft niet altijd uit de winkel te komen. En als je dacht dat je geen ijs kon maken omdat je geen dure ijsmachine hebt, dan hoor je vast graag dat je die niet nodig hebt met ons recept voor zelfgemaakt aardbeienijs.

You have already participated to this slideshow
6 tips van Alex Valverde over Lipfinity Lip Tint

6 tips van Alex Valverde over Lipfinity Lip Tint

6 tips van Alex Valverde over Lipfinity Lip Tint

Een échte lipstickrevelatie! Lipfinity Lip Tint geeft je lippen niet zomaar een kleurtje, maar injecteert ze als het ware. En toch voelt het niet aan alsof je een dikke laag op je lippen hebt. Bovendien houdt de kleur urenlang en laat ze nergens vlekken na. Alex geeft tips voor een topresultaat.

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...