Watch me, kiss me...

Watch me, kiss me...

Lipgloss heeft geen geheimen meer voor jou als je dit artikel gelezen hebt. Maak er meteen werk van en zet nog vanavond een stapje in de wereld met lippen om te zoenen


Vriend P. is visagist en dat heeft zo zijn nadelen. Jawel, je leest het goed, nadelen! Al jaren geef ik mij te pas en te onpas over aan zijn magic fingers, maar laat door onze gezellige babbels het hele schminkgebeuren helemaal aan mij voorbij gaan. Verder dan een goed ingesmeerd lijf (ik heb al jaar en dag een zwak voor bodycrèmes en bezit voor elk deel van mijn lichaam een aangepaste variant), fris gewassen haarlokken, mascara, wat lipgloss en een streepje blush kom ik dus zelf meestal niet. Maar dit beautyparcours weet ik, zelfs met mijn ogen dicht, wel feilloos af te leggen.

Dag- en nachtcrèmes staan mijn huid 24/7 bij en houden ze elastisch en fris. Het zijn onontbeerlijke basisproducten die naar mijn bescheiden mening in geen enkele toilettas zouden mogen ontbreken. Rode vlekjes en puistjes verdwijnen als sneeuw voor de zon met het wonderbaarlijke Laura Mercier-pallet en mijn uitgepuurde gezicht krijgt een streepje blush, een beautyproduct waarmee je niet verdoezelt maar juist accentueert. Een wimperkrultang gevolgd door een royale hoeveelheid mascara geven instant volume en een open, wakkere blik, zelfs na een nachtje stappen of een chronisch slaaptekort. Nog afwerken met wat gloss voor gezonde, stralende lippen en tien minuten later ben ik klaar.

Laat deze sobere make-uplook nu net dé look van het najaar zijn. Puur natuur, afkomstig uit verschillende make-uppotjes welteverstaan. Want laat je niet misleiden, deze less is more-look neemt meer tijd en precisie in beslag dan je zou denken, maar het eindresultaat mag er wezen. Zachte lijnen en softe tinten halen immers de natural beauty in je naar boven. Hoog tijd dus om je toilettas onder de loep te nemen en de juiste beauty essentials in huis te halen, van een dagcrème tot je lievelingslipstick. Professioneel advies – en wat mij betreft: meer aandacht bij de les wanneer ik mij op de make-upstoel van vriend P. vlei – doet wonderen. Eenmaal de basisregels onder de knie kun je alle kanten uit. Wees dus vooral niet bang om te experimenteren. Het is maar make-up, je veegt alles er zo weer af.

Eentje om uit te proberen: rode lippen. Van felrood tot wijnrood en van rozerood tot kersenrood, deze winter brengen onze lippen kleur tijdens de donkere dagen. Mijn favoriet: Rouge Coco (nr. 21 rivoli), een creatie van de Belgische Peter Philips (creatief directeur bij Chanel Make-up). Draag ‘m puur natuur en je krijgt instant rock-‘n-roll’ à la Courtney Love. Ik spotte de lipstick tijdens de haute-coutureshow van Chanel en bestempelde hem meteen als een klassieker met eeuwigheidswaarde.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Zo krijg je de perfecte rode lippen:

  • Omrand je mond met een lippenpotlood om te voorkomen dat je lipstick gaat uitlopen of dat kleine rimpeltjes rond je mond onflatteus worden geaccentueerd. Neem een potlood in dezelfde kleur als je lipstick. Kleur ook je lippen in met het potlood. Als de lipstick later op de avond vervaagt, zit er toch nog wat kleur op je mond.
  • Breng je kleurtje aan met een lippenpenseel, dan hecht de kleur beter. Hap even op een tissue en breng een tweede laagje aan.
  • Na het inkleuren zorgt wat foundation rond je mond (aangebracht met de punt van een driehoekig make-upsponsje) voor een perfecte lippencontour.
  • Hou in je achterhoofd dat koude roodkleuren je tanden witter doen lijken, warme roodkleuren (met gele ondertoon) maken ze geler.
  • Nog een tip: gloss is zwoel en sexy, mat stijlvol en chic.

Tijd om aan de slag te gaan. With a little help of my friend…

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina