Zo breng je moeiteloos eyeliner aan!

Zo breng je moeiteloos eyeliner aan!

Eyeliner vormt een belangrijk deel van zorgvuldige make-up. Onze visagiste helpt je het perfecte lijntje trekken in enkele stappen.
Voor een strakke en perfecte applicatie heb je een vloeibare, intens zwarte eyeliner nodig. Daarbij is hij waterproof en loopt niet uit zodat je verzekerd bent van een perfecte look van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.Begin je lijntje altijd vanuit de binnenste ooghoek en werk naar buiten toe. Volg de natuurlijke lijn van je ooglid zo goed mogelijk. Voor een dagelijkse look probeer je je liner zo dun mogelijk te houden. Houd de applicator dicht tegen je wimperlijn aan.Vind het eindpunt en de richting van je lijntje met behulp van een make-up kwastje.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid


Teken je lijn en zorg ervoor dat het uiteinde een mooi, scherp 'vleugeltje' heeft en niet in een ronde punt eindigt.Met een wattenstaafje kan je foutjes wegwerken tot je het perfect lijntje hebt.Een eenvoudige en snelle manier voor een krachtige blik!


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Hakima

Hakima

gemeld

Ik heb ook last van pigmentvlekken. Wat kan ik er beste tegen doen?

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina