Zo breng je moeiteloos eyeliner aan!

Zo breng je moeiteloos eyeliner aan!

Eyeliner vormt een belangrijk deel van zorgvuldige make-up. Onze visagiste helpt je het perfecte lijntje trekken in enkele stappen.
Voor een strakke en perfecte applicatie heb je een vloeibare, intens zwarte eyeliner nodig. Daarbij is hij waterproof en loopt niet uit zodat je verzekerd bent van een perfecte look van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.Begin je lijntje altijd vanuit de binnenste ooghoek en werk naar buiten toe. Volg de natuurlijke lijn van je ooglid zo goed mogelijk. Voor een dagelijkse look probeer je je liner zo dun mogelijk te houden. Houd de applicator dicht tegen je wimperlijn aan.Vind het eindpunt en de richting van je lijntje met behulp van een make-up kwastje.Teken je lijn en zorg ervoor dat het uiteinde een mooi, scherp 'vleugeltje' heeft en niet in een ronde punt eindigt.Met een wattenstaafje kan je foutjes wegwerken tot je het perfect lijntje hebt.Een eenvoudige en snelle manier voor een krachtige blik!


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Hakima

Hakima

gemeld

Ik heb ook last van pigmentvlekken. Wat kan ik er beste tegen doen?

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow