Zo breng je oogschaduw professioneel aan

Zo breng je oogschaduw professioneel aan

Laat je ogen spreken met deze fantastische professionele make-up tips voor het aanbrengen van oogschaduw.Voor een prachtige en simpele look heb je dit nodig:
- twee kleuren oogschaduw
- borsteltjes: je kan een mediumgroot borsteltje met platte kop gebruiken voor de lichte kleur en een wat dikker borsteltje voor de vouw.


Begin met de lichte kleur. Breng de kleur over je hele ooglid aan, tot aan je wenkbrauw.


De donkerdere kleur breng je aan op de vouw van je ooglid. Begin van de buitenste hoek van je vouw en volg de boog ongeveer 2/3 naar binnen toe. Met de donkerdere kleur geef je vorm aan je oog en breng je meer diepte en dimensie in je look.


De kleuren blend je met een wat dikker make-up borsteltje. Zo verkrijg je een natuurlijkere en samenhangende look.


Werk je look af door met een kohlpotlood een lijntje te trekken langs je wimperlijn. Begin in de buitenste ooghoek en ga tot ongeveer halverwege je ooglid. Veeg lichtjes uit voor een zachte finish.


Je ogen zijn klaar. Het resultaat is prachtig zacht en vrouwelijk! Nu ben je klaar om valse wimpers aan te brengen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Glamour make-up tips

Glamour make-up tips

Glamour make-up tips

Een laagje mascara en weg ben jij? Wat lippenstift en verder niets? Zelfs als je gewend bent aan minimale make-up is het hoog tijd om wat nieuws te doen. Het aankomende seizoen belooft volle, intense en knallende kleuren te brengen. Op de ogen en de lippen. Dus wil je eens wat anders doen? Begin op de meest romantische avond van het jaar!