Zo breng je valse wimpers aan

Zo breng je valse wimpers aan

Valse wimpers zijn moeilijk aan te brengen, en het wordt je vergeven als je dacht dat enkel professionals het kunnen doen. Zin in meer vraagt visagiste Marian Miteva haar geheimen voor een eenvoudige techniek die echt werkt!Om je valse wimpers makkelijk aan te brengen heb je kwalitatieve valse wimpers nodig, een goede lijm en een pincet om de strip mee vast te houden. Meet de lengte van je wimpers voordat je ze aanbrengt zodat je zeker bent dat ze bij de vorm van je ogen passen (indien nodig, knip je ze bij met een nagelschaartje).

Doe voorzichtig wat wimperlijm op de wimpers en wacht 10 seconden zodat het een beetje plakkerig begint te worden voordat je ze aanbrengt.


Wimpers breng je altijd na je oogschaduw en mascara aan; ze zijn de laatste stap in jouw glamoreuze look. Plaats de strip op je ooglid en positioneer hem zo dicht mogelijk bij je natuurlijke wimpers.


Maak je laatste aanpassingen en druk lichtjes aan zodat ze mooi aansluiten op je natuurlijke wimperlijn. Je ziet: het effect van een goed geplaatste valse wimper onmiddellijk - het rechteroog is verleidelijker en sprekender. Jouw blik is intens en expressief! Een andere mogelijkheid is wimperextensions.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Tips en trucs voor verleidelijke ogen

Tips en trucs voor verleidelijke ogen

Tips en trucs voor verleidelijke ogen

Ogen vertellen je alles.Of je nu gezegend bent met blauwe, groene of bruine kijkers, wees er lief voor en speel ze uit als blikvanger. Met deze how to creëer je in een-twee-drie de wimpers van Bambi en de oogopslag van Mila Kunis.