Zo breng je valse wimpers aan

Zo breng je valse wimpers aan

Valse wimpers zijn moeilijk aan te brengen, en het wordt je vergeven als je dacht dat enkel professionals het kunnen doen. Zin in meer vraagt visagiste Marian Miteva haar geheimen voor een eenvoudige techniek die echt werkt!Om je valse wimpers makkelijk aan te brengen heb je kwalitatieve valse wimpers nodig, een goede lijm en een pincet om de strip mee vast te houden. Meet de lengte van je wimpers voordat je ze aanbrengt zodat je zeker bent dat ze bij de vorm van je ogen passen (indien nodig, knip je ze bij met een nagelschaartje).

Doe voorzichtig wat wimperlijm op de wimpers en wacht 10 seconden zodat het een beetje plakkerig begint te worden voordat je ze aanbrengt.


Wimpers breng je altijd na je oogschaduw en mascara aan; ze zijn de laatste stap in jouw glamoreuze look. Plaats de strip op je ooglid en positioneer hem zo dicht mogelijk bij je natuurlijke wimpers.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid


Maak je laatste aanpassingen en druk lichtjes aan zodat ze mooi aansluiten op je natuurlijke wimperlijn. Je ziet: het effect van een goed geplaatste valse wimper onmiddellijk - het rechteroog is verleidelijker en sprekender. Jouw blik is intens en expressief! Een andere mogelijkheid is wimperextensions.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina