Zo creëer je sprekende ogen!

Zo creëer je sprekende ogen!

Ze zeggen dat ogen de ramen naar de ziel zijn, dus op vermoeide kraaloogjes zit niemand te wachten. Laat je ogen sprankelen in enkele stappen.


Heldere, sprankelende ogen heb je al in enkele stappen.

Dit heb je hiervoor nodig:

  • een face wash
  • een toner
  • rozenwater
  • een mascara
  • een oogcrème

Stap 1: Reinig je gezicht. Maak vochtig met water en breng een klein beetje face wash aan. Masseer je gezicht met je vingers in opwaartse bewegingen. Spoel af en dep droog.

Stap 2: Druppel wat toner op een watje en veeg zachtjes over je gezicht met opwaartse stroken. 

Stap 3: Maak twee nieuwe wattenschijfjes nat met een beetje rozenwater en leg ze enkele minuten op je gesloten oogleden. Het ruikt niet alleen heerlijk maar rozenwater helpt ook tegen vermoeide, dikke ogen. 

Stap 4: Breng een heel klein beetje oogcrème aan onder je ogen, werk van de brug van je neus tot aan je buitenste ooghoeken. Dit gaat de eerste tekenen van veroudering tegen en helpt tegen opgezwollen ogen. Oogcrème helpt ook donkere wallen verminderen.

Stap 5: Goed gedefinieerde wenkbrauwen geven je ogen en gezicht karakter. Gebruik dus een wenkbrauwborsteltje om losse haartjes op hun plaats te brengen en om je natuurlijke boog te accentueren. 

Stap 6: Breng nu je mascara aan. Het is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren voor verschillende oogkleuren en bevat licht reflecterende bestanddelen om je ogen frisser en je wimpers langer te doen lijken.

Je ziet er stukken beter uit met heldere, sprankelende ogen. 

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

zo-maak-je-zelf-ijs-zonder-ijsmachine
8

We zijn dol op de zomer omdat het de ideale reden is om ijsjes te eten! Maar een goed ijsje hoeft niet altijd uit de winkel te komen. En als je dacht dat je geen ijs kon maken omdat je geen dure ijsmachine hebt, dan hoor je vast graag dat je die niet nodig hebt met ons recept voor zelfgemaakt aardbeienijs.

You have already participated to this slideshow
Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow