Zomertrend: Oranje

Zomertrend: Oranje

Dé trend deze zomer op vlak van make-up? Dat moet wel oranje zijn. Op de lippen, een subtiel oogschaduw accentje of een opvallende eyeliner? Deze zomer kan het allemaal! Wil je het bescheiden houden, dan kan je altijd voor oranje nagellak gaan, ook op je tenen ziet dit er erg zomers uit! Op de runways zijn de modellen met een oranje make-up look gespot bij onder andere DKNY, John Galliano en Rag and Bone. Deze oranje trend is perfect om te dragen op de festivals deze zomer. Het ziet er zomers, fris en party-proof uit. Let op: zorg ervoor dat je de rest van je make-up vrij neutraal  houdt. Je wil er namelijk niet als een clown uitzien. Een goede basis, een klein beetje bronzer en mascara is alles wat je verder nodig hebt. Ook je haar mag nonchalant in een dotje of ga voor warrig beach hair. Draag oranje misschien niet naar je werk, maar durf zeker in het weekend eens volop te experimenteren! Het resultaat is vaak verrassend mooi. Wat denk je, klaar om eens voor kleur te gaan? Hopelijk kunnen deze foto’s je al in de juiste sfeer brengen.

Bron: Pinterest

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ga naar mijn blog: Curls and Bags

BOM-Banner

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador