Je mooi maken voor Valentijnsdag


Beauty
10/05/2021
Zin in een Valentijnsdag waarop je er tiptop uitziet? Met deze lijst van must have schoonheidstips ben je in 5 minuten opgemaakt en klaar!

Of je nu een Valentijnsdag met je gezin, met je lief of met je vrienden wilt organiseren, je hebt in elk geval het recht om er tiptop uit te zien! Heel vaak win je aan zelfvertrouwen alleen al als je jezelf mooi maakt … Maar je hebt ook weer geen uren tijd om voor de spiegel te gaan zitten! Vandaar dat we je hier de essentiële tips meegeven om je in een paar minuten mooi te maken voor Valentijnsdag. Oefen en je zult zien dat deze beauty routine al snel maar 5 minuten zal vergen!

Begin met het poetsen van je tanden met je electrische Oral-B tandenborstel: nu heb je al een frisse mond met een stralende lach. Nu kun je aan je beauty routine beginnen. Doel: in 5 minuten mooi zijn voor Valentijnsdag!

In 5 minuten mooi zijn: stap 1. Een paletje oogschaduw (je hebt niet meer dan 2 kleuren nodig) is een must. Breng de lichte en natuurlijke kleur aan op het hele ooglid, tot aan de wenkbrauwen. Breng daarna de donkere kleur aan op het beweeglijke deel van het ooglid, van het midden naar buiten, en meng voorzichtig met de lichtere kleur om beide kleuren vloeiend in elkaar te laten overgaan.

In 5 minuten mooi zijn: stap 2. Bescherm je huid en bedek de onvolmaaktheden in je huid met een niet vette BB crème voor een matte en uniforme teint. Masseer met je vingertoppen om de crème goed in je huid te laten doordringen.

In 5 minuten mooi zijn: stap 3. Een bruin oogpotlood is je beste bondgenoot. Gebruik het om een lijn te tekenen langs de binnenrand van je ogen (boven en onder) of als eyeliner om je ogen extra aan te zetten. Je kunt het ook gebruiken om je wenkbrauwen aan te zetten in korte, heel licht aangebrachte lijntjes.

In 5 minuten mooi zijn: stap 4. Met een paar strijkjes van goede mascara (vloeibaar en in de juiste kleur) geven wimpers meteen de indruk van verfijning en een verzorgde make-up. Breng een of twee laagjes mascara aan, waarbij je begint bij de wortel van de wimpers en het borsteltje uitrolt tot aan het uiteinde van de haartjes.

In 5 minuten mooi zijn: stap 5. Voor een jeugdige uitstraling breng je blush aan met een makkelijk aan te brengen en te vervagen poeder. Breng spaarzaam aan terwijl je op natuurlijke manier lacht: een klein beetje op je wangen, met een dik penseel (als het niet genoeg is, kun je er altijd nog een laagje bijdoen). Naar boven uitsmeren om te vervagen, in de richting van je oren.

In 5 minuten mooi zijn: stap 6. Om alles af te werken, kies je een neutrale lippenstift voor een natuurlijke look. Bijt je lippen licht af met een papieren zakdoek en breng een tweede laag aan.

En jij, welke schoonheidsrituelen zijn voor jou essentieel als je maar een paar minuten hebt om jezelf op te maken?