Een nieuwe look voor mama & dochter

0
Wil jij je sportieve dochter graag eens in een jurkje zien? Of ben je benieuwd hoe je mama er met een glamoureuze make-up zou uitzien? Kijk mee hoe drie mama's en hun dochters elkaar hun droom-make-over bezorgen.

In 2013 ga ik...

De droom van Julie… een feestelijke look voor mama

Julie: “Mama grijpt meestal naar zwart, terwijl wat kleur haar heel goed staat. Dat bewijst dit jurkje. De feestelijke oogmake-up geeft mama een frisse, jongere blik. Het opsteekkapsel is elegant, hoewel ik haar toch eigenlijk mooier vind met losse lokken..."

En jouw metamorfose? “Het volume in mijn haar is heel leuk. En nu ik het make-upresultaat zie, denk ik dat ik me voortaan wat vaker ga opmaken. Ik kreeg nog een goeie tip mee: mijn blonde lokken combineren blijkbaar goed met zachte bruintinten."

In 2013 ga ik...

De droom van Annick… een kapsel met meer volume voor haar dochter

Annick: “Het resultaat is fantastisch! De golvende lokken maken haar gezicht voller en extra levendig. Ook de make-up is geslaagd: Julie's ogen lijken groter en haar blik vertelt nu zoveel meer."

En jouw metamorfose? “Dit opsteekkapsel is super elegant en perfect voor een feest, net als de make-up. En het jurkje? Da's wennen voor iemand die van zwart houdt..."

In 2013 ga ik...

In 2013 ga ik...

De droom van Kathleen… een extra vrouwelijke look voor haar dochter

Kathleen: “Mijn dochter is een klassiek type en houdt het graag naturel. Wat meer make-up kan ze echt wel hebben. Dit is het bewijs: ze straalt!"

En jouw metamorfose? “Drie jaar geleden kreeg ik een chemokuur tegen borstkanker. De structuur van mijn huid is daardoor veranderd wat het moeilijk maakt om een aangepaste verzorging te vinden. De make-up artist bewees dat ik me wél kan opmaken en gaf me nuttige tips."

In 2013 ga ik...

De droom van Stephanie… natuurlijke make-up voor mama

Stephanie: “Mama heeft een sobere make-upstijl: enkel wat mascara en hooguit wat lippenstift als ze uitgaat. Deze make-up is mooi, maar toch niet te opvallend. Héél geslaagd!"

En jouw metamorfose? “Ik gebruik dagelijks dagcrème en regelmatig ook een oogcrème tegen donkere kringen. Naast wat mascara beperk ik mijn make-up tot het minimum. De make-up artist bewees echter dat mijn ogen wél dat tikkeltje meer kunnen hebben."

In 2013 ga ik...

In 2013 ga ik...

De droom van Manôn… wat meer kleur voor haar mama

Manôn: “Mama kan best wat meer kleur gebruiken. Het maakt haar een stuk jonger. De kleuren van haar bloesje gaan goed samen met de haarkleur en geven haar een vrolijke en warme uitstraling."

En jouw metamorfose? “Ik heb maatje 32 wat het niet altijd makkelijk maakt om iets leuks te vinden. Nu ben ik erg tevreden over het resultaat. Ik krijg zelfs zin om vaker een jurk te dragen. En misschien kan mama mijn haar ook zo opsteken?"

In 2013 ga ik...

De droom van Ghislaine… haar dochter in een jurk!

Ghislaine: “Mijn dochter Manôn loopt altijd in die eeuwige jeans. Ik wilde haar graag eens in een mooi zwart jurkje zien. Het staat haar super, een beetje chiquer dan anders, een tikkeltje ouder ook, maar dat vind ik niet slecht..."

En jouw metamorfose? “Ik maak mijn kleren al jaren zelf. Meestal ga ik voor een legging of een rok omdat ik een maatje meer heb. Ik ben blij verrast dat dit me toch goed afgaat!"

In 2013 ga ik...

0

Je reactie toevoegen

Beheer Cookies