5 hippe zomerhoeden

5 hippe zomerhoeden

Je huid bescherm je met een laagje zonnecrème. Je haar bedek je met een leuke hoed. Vijf hippe hoofddeksels die je look helemaal àf maken!


zomerhoedjes

Een ‘cloche’
De jaren 20 waren alomtegenwoordig op de catwalks. Dit retro klokhoedje wordt door de brede rand in contrasterende kleur zo de 21ste eeuw in gekatapulteerd.

zomerhoedjes

Flappie
Deze oversized flaphoed beschermt je gezicht tegen de zon en roept meteen ook die populaire seventies bohemienstijl op. Kies voor strepen, die geven kleur aan je outfit.

zomerhoedjes

Panama-hoed
Je oude gleufhoed is helemaal 2012 als je voor de strooien versie gaat. Staat prachtig met een maxi-jurk of een jeans. En is er in alle kleuren van de regenboog.

zomerhoedjes

Strooien hoedje
Lekker luchtig, zo’n Zuid-Frans aandoend strooien hoedje. En ook ontzettend praktisch. Want het beschermt je hoofdhuid en haar tegen de felle zon. Mooi in combinatie met je badpak of bikini op het strand, maar ook een topper in de stad!

zomerhoedjes

Mannelijk
Felle kleuren zijn dominant aanwezig deze zomer. Fleur ze extra op met een bijpassende hoed. Om het geheel nog wat expressiever te maken, opteer je beter voor een mannelijker uitziend hoofddeksel.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

schatebol

schatebol

gemeld

Leuke ideeën. Ik draag vaak een hoedje in de zomer om mijn haar te beschermen tegen de agressieve zonnestralen.

  • melden
lindje

lindje

gemeld

Een leuke zomerpet in riet die hebben we nog niet en erg praktisch met dat klepje om je ogen te beschermen��

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador