5 hippe zomerhoeden

5 hippe zomerhoeden

Je huid bescherm je met een laagje zonnecrème. Je haar bedek je met een leuke hoed. Vijf hippe hoofddeksels die je look helemaal àf maken!


zomerhoedjes

Een ‘cloche’
De jaren 20 waren alomtegenwoordig op de catwalks. Dit retro klokhoedje wordt door de brede rand in contrasterende kleur zo de 21ste eeuw in gekatapulteerd.

zomerhoedjes

Flappie
Deze oversized flaphoed beschermt je gezicht tegen de zon en roept meteen ook die populaire seventies bohemienstijl op. Kies voor strepen, die geven kleur aan je outfit.

zomerhoedjes

Panama-hoed
Je oude gleufhoed is helemaal 2012 als je voor de strooien versie gaat. Staat prachtig met een maxi-jurk of een jeans. En is er in alle kleuren van de regenboog.

zomerhoedjes

Strooien hoedje
Lekker luchtig, zo’n Zuid-Frans aandoend strooien hoedje. En ook ontzettend praktisch. Want het beschermt je hoofdhuid en haar tegen de felle zon. Mooi in combinatie met je badpak of bikini op het strand, maar ook een topper in de stad!

zomerhoedjes

Mannelijk
Felle kleuren zijn dominant aanwezig deze zomer. Fleur ze extra op met een bijpassende hoed. Om het geheel nog wat expressiever te maken, opteer je beter voor een mannelijker uitziend hoofddeksel.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

schatebol

schatebol

gemeld

Leuke ideeën. Ik draag vaak een hoedje in de zomer om mijn haar te beschermen tegen de agressieve zonnestralen.

  • melden
lindje

lindje

gemeld

Een leuke zomerpet in riet die hebben we nog niet en erg praktisch met dat klepje om je ogen te beschermen👍

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Ab fab fifties

Ab fab fifties

Ab fab fifties

Ook dit seizoen blijft de fiftiesglamour met de zachte pastels een grote trend. De fifties zijn zonder twijfel één van de stijlvolste jaren ooit en blijven jaar na jaar inspireren. Ook Zin in meer-experte Sarah krijgt er niet genoeg van.

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

I love my jeans

I love my jeans

I love my jeans

Wanneer het officieel lente is, maar de zon amper door het dikke wolkenpak geraakt en de regenvlagen nog steeds té talrijk zijn, grijpt Zin in meer-experte Sarah vastberaden naar jeans. Baggy, chic, afgewassen, bedrukt of gekleurd: scoren doe je sowieso.