Alle punten voor de poncho

Alle punten voor de poncho

Zin in meer-experte Sarah heeft haar grote herfstliefde weer uit de kast gehaald: de cape of poncho. Deze trendy jas houdt je comfortabel warm, draag je zowel stoer als dressed up en vooral: kijkt niet op 'n kilootje meer of minder.


Elk jaar opnieuw hetzelfde scenario bij de eerste wisselvallige herfsttemperaturen: 's morgens vertrek ik in het halfduister naar mijn werk en wil ik me lekker warm induffelen, maar tegen de middag breekt de herfstzon door en heb ik het véél te warm.

Daarom, dames, is de cape of poncho dé ideale herfstjas. Comfortabel, lekker warm en bovenal trendy! Een cape combineert makkelijk en staat leuk op een skinny jeans, maar kan net zo goed meer dressed up in combinatie met een jurkje. En om helemaal voor de cape te vallen: hij past bovendien bij élk figuur. Ben je wat voller, kies dan voor een exemplaar dat de taille accentueert. Slanke dames kunnen voor een iets wijder model gaan.

Hoe combineer je de poncho?

Capes zijn er in verschillende soorten en stijlen. De ene lijkt op een grote sjaal, de ander heeft wat weg van een trui zonder mouwen en een derde is de jas-met-armsgaten.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Waar je ook voor gaat, let erop dat je de cape met een aansluitend onderstuk combineert. Zo voorkom je het 'tentgevoel'. Laagjes maken bovendien van een cape een volwaardige jas: dat mooie zomerjasje draag je dus lekker door tijdens de herfst met je cape eroverheen.

Sarah Jessica Parker

* Elegant klassiek
De geruite cape (Edith & Ella — € 189) is er eentje die vaak opduikt en perfect past voor een dagje kantoor. Kies voor kleur en combineer met een kokerrok (Edith & Ella - € 125) en een mooie zijden bloes (Edith & Ella - € 115). Met een cape aan is het moeilijk om een XL-handtas te dragen, kies daarom voor een kleine handtas die je in je hand draagt (Sacha Accessories - € 48,95).

Sarah Jessica Parker

* Rock chick
Je kan de cape ook hip en stoer dragen: combineer met een legging (de skilegging is helemaal terug van weggeweest!) (Esprit - € 69,95), coole enkellaarsjes met studs (Zara - € 69,95) en een langere bloes. De cape in sweaterstof met capuchon is perfect voor de eerste herfstdagen (QSW - € 65).

Sarah Jessica Parker

* The Indian way
Hierbij denken we aan de typische poncho, ondermeer gezien bij Chloé. Kies een cape met etnisch motief en franjes (Garcia Women - € 59,95), combineer met jeans en sleehaksneakers met franjes (March23 - € 199), en stem je accessoires af op je look (Sacha Accessories - € 8,95).

Sarah

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Krizz

Krizz

gemeld

Dit is super mooi. I go for the Indian way.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador