Blog van de maand: Candy and Treats

Blog van de maand: Candy and Treats

Waar gaat jouw blog over?
Over alles wat het leven mooier maakt. Hoe meer, hoe liever. Want er zijn al genoeg lelijke dingen in de wereld :-) Maar als het iets specifieker moet, gaat het meestal over mode, beauty en dit jaar wat vaker over interieur.

Wat is jouw favoriete make-up/skincare of haarverzorgingsproduct?
Een goede scrub, met niet te grote of scherpe korrels en die lekker hydrateert. Heerlijk om af en toe eens goed de benen en de rug onder handen te nemen. Een echt me-momentje!

Wat is je favoriete artikeltje op StyleUnited?
Toptip voor de winter enkellaarsjes Enkellaarsjes, I'm obsessed. En die van Boss Orange... to die for! De winter wordt stijlvol dit jaar, ladies ;-) 

Wat is jouw ultieme stijltip?
Blijf trouw aan jezelf. Je kan eens meegaan met een gekke trend, maar hou het dan bij een accessoire of één trendstuk. Tijdloze basics blijven het goed doen dus daaraan kan je al eens wat meer geld besteden. En voor deze winter? De zwart-wit trend in combinatie met bordeaux!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Lees mijn blogpost op StyleUnited

Ga naar mijn blog: Candy and Treats

BOM-Banner

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador