Blog van de maand: Candy and Treats

Blog van de maand: Candy and Treats

Waar gaat jouw blog over?
Over alles wat het leven mooier maakt. Hoe meer, hoe liever. Want er zijn al genoeg lelijke dingen in de wereld :-) Maar als het iets specifieker moet, gaat het meestal over mode, beauty en dit jaar wat vaker over interieur.

Wat is jouw favoriete make-up/skincare of haarverzorgingsproduct?
Een goede scrub, met niet te grote of scherpe korrels en die lekker hydrateert. Heerlijk om af en toe eens goed de benen en de rug onder handen te nemen. Een echt me-momentje!

Wat is je favoriete artikeltje op StyleUnited?
Toptip voor de winter enkellaarsjes Enkellaarsjes, I'm obsessed. En die van Boss Orange... to die for! De winter wordt stijlvol dit jaar, ladies ;-) 

Wat is jouw ultieme stijltip?
Blijf trouw aan jezelf. Je kan eens meegaan met een gekke trend, maar hou het dan bij een accessoire of één trendstuk. Tijdloze basics blijven het goed doen dus daaraan kan je al eens wat meer geld besteden. En voor deze winter? De zwart-wit trend in combinatie met bordeaux!

Lees mijn blogpost op StyleUnited

Ga naar mijn blog: Candy and Treats

BOM-Banner

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015