Blog van de maand: Eva Vissers

Blog van de maand: Eva Vissers

Lage taille, laaghangend kruis, nét iets te lang - en daarom onderaan wat opgerold - en een tikkeltje versleten. Zo hoort 'ie te zijn. De perfecte boyfriend jeans.


Waar gaat je blog over? Ik ben een dagboekmens. Al van kinds af aan hou ik ervan dingen neer te pennen. Vroeger op papier, nu op mijn blog. Het startte heel klein, maar groeide uit tot een echte blog. Eentje waarop ik allerlei topics aanhaal. Van reizen tot mode en van make-up tot DIY. Het is een online plekje, waar jonge (maar ook oudere) vrouwen inspiratie kunnen op doen. Over verschillende dingen. Van alles een beetje.

Wat is je favoriete feature op StyleUnited? Mode & Beauty > Make-up look > Leuke artikeltjes waaruit je kan 'leren'. Het verschil tussen zomer en winter make-up bijvoorbeeld. Heel erg interessant!

Wat is jouw ultieme beautytip? Haarverzorging, dat vind ik een heel belangrijk iets. Verzorg je haren dus zeker na elke wasbeurt. Verzorging kan niet alleen wonderen doen voor gekleurd haar, maar ook voor naturelle lokken. En daarvoor hoef je niet de duurste producten te kopen. Een verzorgende olie doet, geloof me, wonderen!

Wat is jouw favoriete make-up/skincare of haarverzorgingsproduct? Voor mij is een goede haarolie een must-have badkamer-item. Zo eentje die je aan brengt na het wassen, op handdoekdroog haar. Eentje die je niet moet uitspoelen. Dat zijn de beste. Je haar herstelt, wordt zijdezacht en gaat er van glanzen. 

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Wat is je favoriete artikeltje op StyleUnited? Ook koken is één van m'n wekelijkse bezigheden. En ik denk dat ik jullie tip 'Kip met dragonsaus' eens ga uitproberen. Lekker en snel klaar.

Lees mijn blogpost op StyleUnited

Ga naar mijn blog: evavissers.blogspot.be

BOM-Banner

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina