Blog van de maand: Eva Vissers

Blog van de maand: Eva Vissers

Lage taille, laaghangend kruis, nét iets te lang - en daarom onderaan wat opgerold - en een tikkeltje versleten. Zo hoort 'ie te zijn. De perfecte boyfriend jeans.


Waar gaat je blog over? Ik ben een dagboekmens. Al van kinds af aan hou ik ervan dingen neer te pennen. Vroeger op papier, nu op mijn blog. Het startte heel klein, maar groeide uit tot een echte blog. Eentje waarop ik allerlei topics aanhaal. Van reizen tot mode en van make-up tot DIY. Het is een online plekje, waar jonge (maar ook oudere) vrouwen inspiratie kunnen op doen. Over verschillende dingen. Van alles een beetje.

Wat is je favoriete feature op StyleUnited? Mode & Beauty > Make-up look > Leuke artikeltjes waaruit je kan 'leren'. Het verschil tussen zomer en winter make-up bijvoorbeeld. Heel erg interessant!

Wat is jouw ultieme beautytip? Haarverzorging, dat vind ik een heel belangrijk iets. Verzorg je haren dus zeker na elke wasbeurt. Verzorging kan niet alleen wonderen doen voor gekleurd haar, maar ook voor naturelle lokken. En daarvoor hoef je niet de duurste producten te kopen. Een verzorgende olie doet, geloof me, wonderen!

Wat is jouw favoriete make-up/skincare of haarverzorgingsproduct? Voor mij is een goede haarolie een must-have badkamer-item. Zo eentje die je aan brengt na het wassen, op handdoekdroog haar. Eentje die je niet moet uitspoelen. Dat zijn de beste. Je haar herstelt, wordt zijdezacht en gaat er van glanzen. 

Wat is je favoriete artikeltje op StyleUnited? Ook koken is één van m'n wekelijkse bezigheden. En ik denk dat ik jullie tip 'Kip met dragonsaus' eens ga uitproberen. Lekker en snel klaar.

Lees mijn blogpost op StyleUnited

Ga naar mijn blog: evavissers.blogspot.be

BOM-Banner

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Wauw wat een vrouw

Wauw wat een vrouw

Wauw wat een vrouw

Moet je er altijd hip bij lopen als twintiger? En wordt je look wat saaier omdat je de vijftig gepasseerd bent? Tuurlijk niet! Elke leeftijd heeft z’n charme. Onderstreep gewoon je pluspunten, zit lekker in je vel en straal.

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...