Blog van de maand: Joliette

Blog van de maand: Latanie

Waar gaat jouw blog over? 
Oorspronkelijk begon mijn blog als een verzameling van (foto)grafisch (school)werk. Later ging ik ook meer beauty – en mode wishlists maken, om dan nu uitgegroeid te zijn tot een beauty, mode en lifestyle blog. Tussendoor mocht ik ook gastbloggen (nu o.a. bij Mademoiselles de Mode) en dat gaf me ook veel inspiratie. Daarnaast heb ik veel vriendinnen met een beauty blog die me altijd goede info geven. Ik ben namelijk zo iemand die geen producten koopt zonder eerst een review te lezen. Ik vind het daarom ook altijd super wanneer een lezeres me komt vertellen dat ze iets kocht omwille van mijn review!

Wat is je favoriete feature op StyleUnited? 
Sowieso de make-up looks! Ik vind tutorials altijd heel fascinerend om te zien en probeer ze graag uit! Al mijn make-up weetjes leerde ik van tutorials zoals die van jullie.

Wat is jouw ultieme make-up tip?
Less is more! Beperk je make-routine met enkele everyday producten. Een mooie naturelle look is zoveel beter dan spinnenpoten-wimpers of een cakey teint. Ga voor een natuurlijke look, eventueel met opvallende lippen!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Wat is jouw favoriete make-up/skincare of haarverzorgingsproduct? 
Ik vind BB (en CC creams) echt een hele fijne uitvinding! Ik gebruik geen foundation (omdat ik het niet echt nodig heb en vaak te dik vind), daarom vind ik de lichte dekking van een BB cream echt perfect! Oogt ook veel natuurlijker dan een foundation en laat je huid beter ademenen!

Wat is je favoriete artikeltje op StyleUnited? 
De make-up look (video) waarbij Alex focus legt op de lippen! Omdat dit perfect aansluit op mijn ideale look!

BOM-Banner

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina