Blog van de maand: Latanie

Blog van de maand: Joliette

Waar gaat jouw blog over? 
Oorspronkelijk begon mijn blog als een verzameling van (foto)grafisch (school)werk. Later ging ik ook meer beauty – en mode wishlists maken, om dan nu uitgegroeid te zijn tot een beauty, mode en lifestyle blog. Tussendoor mocht ik ook gastbloggen (nu o.a. bij Mademoiselles de Mode) en dat gaf me ook veel inspiratie. Daarnaast heb ik veel vriendinnen met een beauty blog die me altijd goede info geven. Ik ben namelijk zo iemand die geen producten koopt zonder eerst een review te lezen. Ik vind het daarom ook altijd super wanneer een lezeres me komt vertellen dat ze iets kocht omwille van mijn review!

Wat is je favoriete feature op StyleUnited? 
Sowieso de make-up looks! Ik vind tutorials altijd heel fascinerend om te zien en probeer ze graag uit! Al mijn make-up weetjes leerde ik van tutorials zoals die van jullie.

Wat is jouw ultieme make-up tip?
Less is more! Beperk je make-routine met enkele everyday producten. Een mooie naturelle look is zoveel beter dan spinnenpoten-wimpers of een cakey teint. Ga voor een natuurlijke look, eventueel met opvallende lippen!

Wat is jouw favoriete make-up/skincare of haarverzorgingsproduct? 
Ik vind BB (en CC creams) echt een hele fijne uitvinding! Ik gebruik geen foundation (omdat ik het niet echt nodig heb en vaak te dik vind), daarom vind ik de lichte dekking van een BB cream echt perfect! Oogt ook veel natuurlijker dan een foundation en laat je huid beter ademenen!

Wat is je favoriete artikeltje op StyleUnited? 
De make-up look (video) waarbij Alex focus legt op de lippen! Omdat dit perfect aansluit op mijn ideale look!

BOM-Banner

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
100% georganiseerd

100% georganiseerd

100% georganiseerd

Nu is die mooie zomer wel echt voorbij. School en werk zijn weer herbegonnen. Dus het is opnieuw alle hens aan dek. Mét de bijbehorende korte dagen en lange to-dolijstjes. Stress? Adem rustig in en lees verder.

Watermeloen gazpacho

Watermeloen gazpacho

Watermeloen gazpacho

De meeste mensen kennen de ziektebestrijdende eigenschappen van antioxidanten. Ze bevatten nuttige stoffen die cellen beschermen tegen schade die doo...