Daiquiri, bikini en bontmuts

Daiquiri, bikini en bontmuts

Verwarrende taferelen in het privékantoortje van ZIN IN MEER-experte Hilde: gehuld in een exotische bikini en met een flamboyante zomercocktail aan de lippen zit ze met haar neus volop in de winter...


Mijn werkschema is momenteel net zo labiel als het Belgische weer. Het ene moment werk ik de hoogzomerproducties af, niet veel later spot je mij al met de neus in de winterse persdossiers. Deze maand vertrek ik als styliste namelijk al op modereis naar Lanzarote, waar veertien magazineshoots voor het najaar op het programma staan.

Van zwoele jurken en luchtige zomerkapsels naar breigoed en winterjassen, en dus beslis ik het aangename (zinderend zomerweer) aan het onaangename (het vooruitzicht aan barre tijden waar ik tegen wil en dank vroegtijdig mee geconfronteerd word) te koppelen. Eén van de voordelen aan thuiswerken is dat ik op dagen als deze schaamteloos in een uitbundige bikini achter mijn bureau kan kruipen. Ramen en deuren wagenwijd open, dus! Ik smeer me van kop tot teen in met een frisse bodylotion (smeren en verzorgen maakt je huid gladder en strakker, dat is een feit), doe mijn haar in een losse vlecht (nonchalante kapsels zijn een trend) en mix mezelf als fleurig extraatje een flamboyante cocktail (liefst alcoholvrij tijdens de werkuren). Vakantiegevoel in mijn privékantoortje!

Maar eerlijk is eerlijk, ik hou me wel aan de vuistregels van deze tropicanalook. Want hoe bevrijdend mijn look ook mag zijn, confronterend is hij ook en een beetje steun (ik waak over mijn BBB) kan nooit kwaad. Badkleding moet als gegoten zitten en mag niet knellen. Bovendien ga ik alleen voor de badkleding-office-look als ik extra aandacht aan mezelf heb besteed: geen enkele bikini staat immers leuk met ongeschoren benen en bikinilijn. Kers op de taart voor ondergetekende hakkenverslaafde is een paar trendy klompjes aan de voeten die mijn benen én zelfvertrouwen een boost geven. (*Tip: als je jezelf op één paar schoenen trakteert deze maand, ga dan voor de nostalgische klompen die Chanel en Vuitton o zo stylisch op de modekaart wisten te zetten.)

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Voor iedereen die bovenvermelde stripact net iets te exhibitionistisch vindt, is er natuurlijk het aanbod natuurkleurtjes (in kledij, make-up en nagellak) of de exotische fauna- en floraprints (vergeet hierbij de rieten en houten accessoires niet!). Alle mogelijke aquatinten voeren je naar verlaten, inheemse stranden, terwijl botanische groentinten, zeewiergroen en metallic (donker)groen elegant door zomers modeland waaien. Mag het wat passioneler, ga dan voor rood (volgens wetenschappers dé ultieme mannenmagneet). Draag de kleur apart of combineer en voeg hier en daar een geel accent als streepje zon toe.

100% zomer dus, en daar breien de ontwerpers dit najaar gelukkig een vervolg aan. Lonken de soldenkoopjes? Maak het maar bont, want kiezen hoeft dus niet: zwoele kleurtjes en dierenprints blijven in de running, en luchtige stofjes worden laag op laag gecombineerd. Zelfs pailletten en glitterstofjes kunnen in de mix.
Deze happy mode die helemaal draait om je authentieke zelf met make-up die je naar believen kunt aanpassen aan je stijl, kan ik alleen maar toejuichen!

Hilde

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina