De perfecte jeans

De perfecte jeans

Het allerbelangrijkste van een goede jeans is dat hij je poep de perfecte vorm geeft. Welk model past het best bij jouw figuur?


Het fantastische van jeans is dat er zo ontzettend veel verschillende modellen zijn. Of je nu de garage opruimt, gaat werken of op weg bent naar een toffe fuif, een mooie jeans is altijd goed. Maar de juiste jeans vinden is niet altijd even evident. Waar moet je aan denken voordat je beslist en welke jeans laat jou er geweldig uit zien? Neem het volgende mee bij jouw zoektocht naar de perfecte jeans: 

  • Grote achterzakken geven je poep nog meer vorm. 
  • Achterzakken die naar binnen staan geven je billen een boost, evenals een hoge taille. 
  • Een V-vormige tailleband lift je poep en door een A-vormige tailleband lijkt ze breder.

Ieder lichaam is anders! Welke jeans past perfect bij jouw figuur?

Brede heupen
Vermijd felle kleuren en kies bij voorkeur een enkele kleur. Als je brede heupen hebt, vermijd je best skinny jeans en ga je voor een rechte pijp. Zakken moeten op de billen zitten om hem een boost te geven. Kies voor een hoge of normale taille. Wijde modellen verkorten je benen en doen je breeder ogen. 

Platte billen
Als je dunne benen hebt dan zijn gekleurde jeans goed want daardoor lijken je billen groter. Schuine zakken en A-lijnen staan jou het mooist. Skinnies zijn je beste vriend en lage tailles maken je billen ronder en geven de impressie van meer heup. Blijf ver bij baggy jeans vandaan want je poep verdwijnt hier compleet in. 

Voluptueuze billen
Kies donkere jeans met een rechte pijp en hoge taille. Skinnies maken je poep nog groter. Om slanker te lijken ga je voor lange zakken. Jouw poep ziet er geweldig uit in baggy jeans maar zorg ervoor dat hij strak zit rond je poep en iets losser rond je benen (maar niet te los want anders kunnen je dijen breder lijken). 

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Peervorm
Als je kinderen hebt, is er kans dat je een peervorm bent geworden.  Ga voor een V-lijn om je poep te liften, hoge zakken en een gewone of licht hoge taille. Dunne benen kunnen skinnies verdragen, maar heb je wijde dijen of korte benen dan kies je beter voor een rechte pijp. Baggy modellen zullen je peervorm accentueren. 

Ronde of stevige poep
Of je nu hard hebt moeten sporten voor die ronde poep of dat je er van nature mee gezegend bent; je hebt geluk. De meeste jeans zullen jou staan, zelfs een baggy model! Ga los en probeer alle modellen, vormen en kleuren. 

In het kort:

Hoge taille – accentueert je heupen maar verlengt je benen. 

Lage taille – maakt je billen breeder en verkort je benen. 

Kleuren
Gebleekte en felgekleurde jeans maken je breeder. 
Donkere jeans – verslankt billen, taille en heupen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

stekel

stekel

gemeld

persoonlijk vind ik de jeansbroeken van Esprit het beste bij mij passen, ze zijn niet al te smal en zitten lekker !

  • melden
madelief

madelief

gemeld

voor mij telkens een heuse zoektocht. als ik een goede jeans vind, koop ik hem direct in het dubbel! veel frustratie uitgespaard later!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina