De short: zo kies én style je hem

De short: zo kies én style je hem

Niets doet meer aan zomer denken dan een frisse short. Maar hoe kies je nu juist dat ene exemplaar en hoe combineer je hem voor de beste look?


Eén goede basic aan je ‘lijf’ is beter dan tien andere in je kast. Gelukkig kun je met één kledingstuk ook heel wat verschillende looks creëren. Combineren, combineren, wie zijn best doet zal het leren!

Zo kies je de perfecte short

Als je het juiste exemplaar (lees: de volwasseneneditie) kiest, kom ook jij moeiteloos weg met een short.

  • Zorg ervoor dat je binnenste naad minstens 5 centimeter lang is. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je net iets te veel van jezelf toont als je gaat zitten!
  • Ben je aan de kleine kant? Kies dan een vrij korte short om je benen langer te laten lijken. Een hoge taille versterkt dat effect nog.
  • Vermijd rafelranden: die zijn voorbehouden aan de jongere shortdraagsters. Kies liever een short met omgeslagen zoom: dat kleine detail maakt de short én je look wat meer gesofisticeerd.
  • Kies klassieke kleuren. Een zwart, kaki, wit, beige of marineblauw shortje is eindeloos combineerbaar en garandeert een verfijnde look. Vermijd in ieder geval shortjes in felle kleuren of met drukke patronen. Ze doen je figuur geen eer aan én je raakt er snel op uitgekeken.

Look 1: de casual look
Naar je werk, een namiddagje shoppen of een lunch met je mama: met deze outfit kun je echt álle kanten op.

Tip: Zorg er altijd voor dat je short het enige gewaagde kledingstuk is dat je aanhebt. Een eenvoudig shirt met ronde hals zorgt bijvoorbeeld voor een stijlvolle, vrouwelijke touch. Combineer met een kaki blouse, grote shopper en een plat sandaaltje voor de perfecte shopoutfit.

Bestel je gratis doseersysteem

Bestel je gratis doseersysteem

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Staaltje geselecteerd
Kies dit staaltje niet
Staaltje al besteld

Look 2: de stoere look
Met zo’n bikerjas zet je je short meteen heel wat kracht bij. Verzacht de look met een grappige en vrouwelijke tas en je kunt zo de deur uit.

Tip: Is je short een beetje wijder, zoals dit model? Kies dan een top die wat meer aansluitend is om je look te balanceren, zodat je vrouwelijke vormen nog goed uitkomen.

Look 3: de elegante look
Hoezo, shorts kunnen niet elegant zijn? Combineer ze met een bovenstuk in dezelfde kleur: door zo’n toon- op toonoutfit zie je er meteen heel wat vrouwelijker uit – zéker als je er nog hakken onder draagt.

Tip: Nude schoenen doen je groter lijken. Als je wat langer bent, kun je je short ook combineren met gekleurde laarsjes of hakken met enkelbandjes: die laten je benen wat korter lijken.

Pssst: Wil je je favoriete kleren eindeloos blijven combineren? Dan is het essentieel dat de inhoud van je kleerkast ook extra lang meegaat. Kies voor Ariel 3in1 PODS voor een stralende properheid voor kleren als nieuw. Zo ervaar je dat heerlijke ‘net gekocht’-gevoel, wasbeurt na wasbeurt. Jij hoeft niet meer zuinig te zijn op je lievelingskleren, want dankzij Ariel kun je eindeloos blijven experimenteren!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina