De vijf beha’s die elke vrouw moet hebben

De vijf beha’s die elke vrouw moet hebben

De verkeerde beha kan je dikker doen lijken en allerlei pijntjes bezorgen tegen het einde van de dag. Met de juiste beha zie je er stralend uit, wat je ook draagt: een T-shirt, hemdje met knoopjes, of het befaamde zwarte jurkje.


Lingeriezaken zijn vaak nogal verwarrend, met honderden stijlen en kleuren en verkoopsters die je meer beha’s en hippere merken willen verkopen dan je je kunt veroorloven.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Lingerie-experts raden deze vijf beha’s aan.

BH

1. Eentje voor elke dag
De elke-dag-beha is het equivalent van de katoenen panty. Niet het meest sexy kledingstuk, wel het meest betrouwbare. De voornaamste vereiste van een doordeweekse beha is dat hij er goed uitziet onder elk shirt.
Omdat je ‘m het vaakst zult dragen, koop je er beter meer dan een. Beha’s hebben 24 uur nodig om hun vorm terug aan te nemen en te kunnen ademen na een hele dag dragen. Na een paar keer dragen moeten ze in de was. Je hebt dus drie elke-dag-beha’s nodig: een om te dragen, een om te rusten en een andere die in de was kan.
Deze beha heeft bandjes die zich boven de tepel bevinden (ze geven je borsten de juiste lift en je schouders het meeste comfort) en een rugbandje dat breed genoeg is om vreemde bulten onder je shirt te vermijden. Een optie is een licht naadje dat je tepels niet laat zien.
Als je cup DD of groter hebt, dan heb je het best minstens één elke-dag-beha met stiksels in de cup. Oké, je kleren zien er niet meteen glad uit, maar ze zijn de beste manier om steun te bieden.

BH

2. Een zwarte
Niet alleen voor onder zwarte kleren is een zwarte beha de juiste keus. Onder eender welke donkere kleur – bruin, grijs, marine, bordeaux, appelblauwzeegroen – en voor kleren met lelijke zichtbare lijnen opteer je beter voor zwart. Of bij kleren met knopen die openspringen aan je borst of vleermuismouwen die alles laten zien.
Een zwarte beha zal op foto’s niet te zien zijn onder je lichtgekleurde kleren, een witte of huidkleurige beha wel. Zwart ziet er ook mooier uit dan een lichtere kleur als het uit neklijnen of armsgaten komt piepen. Als mensen een glimp van een witte beha opvangen, denken ze: o, o, ik zag net ondergoed. Een zwarte beha ziet er verfijnder uit, is minder opvallend en wordt meer aanvaard.

BH

3. Een strapless exemplaar
Strapless beha’s alleen voor strapless jurken? Nee hoor. Je kunt veel verschillende neklijnen dragen zonder schrik om iets te laten zien: een boothals, een diepe V, schouder bloot, ronde hals, vierkante hals... Kies voor dezelfde maat als je gewone beha, ook al hoor je soms dat je in een strapless beha een maatje minder mag nemen. Dat is een hardnekkig misverstand.

BH

4. Beha voor een diep decolleté
Ze lijken op elke-dag-beha’s, maar ze hebben een lager midddenstuk. Hiermee kun je een knoopje meer opendoen of een diepe V-hals dragen zonder je ongemakkelijk te voelen.

BH

5. Date-bh
Voor avonden waarop het wat meer mag zijn, kies je voor een kanten beha of eentje in een leuke kleur of print.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina