Decolleté à volonté

Decolleté à volonté

Op zoek naar de perfect zittende jeans? De juiste lengte voor je rok of jurk? Stop met zoeken en zorg dat je halslijn goed zit!


De juiste halslijn doet je gezicht en je figuur beter uitkomen. Ze kan een vol gezicht slanker maken, smalle schouders breder, grote borsten in balans brengen en je langer doen lijken. Voor je enthousiast gaat passen, bekijk jezelf eens goed in de spiegel: welke vorm heeft je gezicht, heb je brede of smalle schouders, grote of kleine borsten?

Een ronde hals accentueert je borst, verlengt je romp en maakt je gezicht ronder. Werkt het best voor kleine borsten, een lang of ovaal gezicht, een lange hals of korte romp. Als je gezicht en/of lichaam niet helemaal voldoen aan deze criteria, draag dan een lange ketting om het oog naar beneden te trekken of steek je haar op om de illusie van een langere nek te wekken.

Een V-hals verlengt de nek en laat de sleutelbeenderen zien. Een wijde V maakt schouders breder, een smalle V doet het tegenovergestelde. De meest universeel flatterende halslijn, vooral voor grotere borsten. Een V-hals is de beste manier om ze te ‘minimaliseren’, zo lang hij maar niet te diep gaat.

Een laag uitgesneden ronde hals lijkt erg op een V-hals. Hij verlengt de nek en benadrukt de sleutelbeenderen. Voor alle lichaamstypes, behalve als je heel brede schouders hebt.

Een vierkante hals maakt de romp breder, laat sleutelbeenderen en hals zien. Voor vrouwen met fijne trekken die er wat robuuster uit willen zien. Is dat bij jou niet het geval, draag je haar dan omhoog om er wat langer uit te zien.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Een halteruitsnijding laat de schouders prachtig uitkomen, benadrukt de sleutelbeenderen en het halskuiltje. Voor iedereen, behalve vrouwen die bijna geen borsten hebben omdat het moeilijk zou zijn om de juiste pasvorm te krijgen. Zorg dat je top niet te strak zit rond je buik.

Een boothals laat sleutelbeenderen mooi uitkomen, doet de schouders breder lijken, accentueert de borst, maak het gezicht rond, verlengt de romp en verkort de nek. Ideaal voor lange nekken, ovale gezichten, kleine borsten, korte rompen. Andere lichaams- en gezichtstypes dragen hun haar omhoog, voor een langere nek.

Een waterval halslijn benadrukt, net als een laag uitgesneden ronde hals, de sleutelbeenderen en het halskuiltje. Ziet er bij ongeveer iedereen fantastisch uit. Opgelet als je een grotere boezem of brede schouders hebt, kijk dan voor een diepere halsuitsnijding. Te veel stof dicht bij je hals voegt alleen extra ballast toe.

Een rolkraag verlengt de romp, accentueert de buste en verkort de hals. Ideaal voor korte tailles, ovale gezichten, kleine borsten. Bij andere lichaamstypes of gezichtsvormen zorgt een korte snit of je haar opsteken voor tegengewicht.

Een asymmetrische halslijn zet je schouders en sleutelbeenderen in de verf. Voor alle lichaamstypes en gezichtsvormen. Zorg wel dat het bloesje goed past rond de romp.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina