Decolleté à volonté

Decolleté à volonté

Op zoek naar de perfect zittende jeans? De juiste lengte voor je rok of jurk? Stop met zoeken en zorg dat je halslijn goed zit!


De juiste halslijn doet je gezicht en je figuur beter uitkomen. Ze kan een vol gezicht slanker maken, smalle schouders breder, grote borsten in balans brengen en je langer doen lijken. Voor je enthousiast gaat passen, bekijk jezelf eens goed in de spiegel: welke vorm heeft je gezicht, heb je brede of smalle schouders, grote of kleine borsten?

Een ronde hals accentueert je borst, verlengt je romp en maakt je gezicht ronder. Werkt het best voor kleine borsten, een lang of ovaal gezicht, een lange hals of korte romp. Als je gezicht en/of lichaam niet helemaal voldoen aan deze criteria, draag dan een lange ketting om het oog naar beneden te trekken of steek je haar op om de illusie van een langere nek te wekken.

Een V-hals verlengt de nek en laat de sleutelbeenderen zien. Een wijde V maakt schouders breder, een smalle V doet het tegenovergestelde. De meest universeel flatterende halslijn, vooral voor grotere borsten. Een V-hals is de beste manier om ze te ‘minimaliseren’, zo lang hij maar niet te diep gaat.

Een laag uitgesneden ronde hals lijkt erg op een V-hals. Hij verlengt de nek en benadrukt de sleutelbeenderen. Voor alle lichaamstypes, behalve als je heel brede schouders hebt.

Een vierkante hals maakt de romp breder, laat sleutelbeenderen en hals zien. Voor vrouwen met fijne trekken die er wat robuuster uit willen zien. Is dat bij jou niet het geval, draag je haar dan omhoog om er wat langer uit te zien.

Een halteruitsnijding laat de schouders prachtig uitkomen, benadrukt de sleutelbeenderen en het halskuiltje. Voor iedereen, behalve vrouwen die bijna geen borsten hebben omdat het moeilijk zou zijn om de juiste pasvorm te krijgen. Zorg dat je top niet te strak zit rond je buik.

Een boothals laat sleutelbeenderen mooi uitkomen, doet de schouders breder lijken, accentueert de borst, maak het gezicht rond, verlengt de romp en verkort de nek. Ideaal voor lange nekken, ovale gezichten, kleine borsten, korte rompen. Andere lichaams- en gezichtstypes dragen hun haar omhoog, voor een langere nek.

Een waterval halslijn benadrukt, net als een laag uitgesneden ronde hals, de sleutelbeenderen en het halskuiltje. Ziet er bij ongeveer iedereen fantastisch uit. Opgelet als je een grotere boezem of brede schouders hebt, kijk dan voor een diepere halsuitsnijding. Te veel stof dicht bij je hals voegt alleen extra ballast toe.

Een rolkraag verlengt de romp, accentueert de buste en verkort de hals. Ideaal voor korte tailles, ovale gezichten, kleine borsten. Bij andere lichaamstypes of gezichtsvormen zorgt een korte snit of je haar opsteken voor tegengewicht.

Een asymmetrische halslijn zet je schouders en sleutelbeenderen in de verf. Voor alle lichaamstypes en gezichtsvormen. Zorg wel dat het bloesje goed past rond de romp.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Slim herfstshoppen

Slim herfstshoppen

Slim herfstshoppen

Zin in meer-experte Sarah is nog steeds in ’n zomerstemming. Wollen truien, winterjurkjes en blikdichte panty’s? Voorlopig liever niet, nee... Maar omdat ze het shoppen niet laten kan, spotte ze alvast enkele fantastische stuks uit de najaarscollectie waar je ook tijdens de Indian Summer mee kan pronken.

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

De maxi jurk? ’n Maxi trend!

De maxi jurk? ’n Maxi trend!

De maxi jurk? ’n Maxi trend!

Zin in meer-experte Sarah is grote fan van de maxi jurk: lekker relax op het strand, netjes genoeg voor een dagje op het werk en helemaal hip om mee op stap te gaan.

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow