Een all year round wardrobe

Een all year round wardrobe

In plaats van elk seizoen je kleerkast te moeten herschikken, stel je beter een garderobe samen die je het hele jaar door kunt dragen. Niks dan voordelen... je kunt je lievelingskleren 12 maanden per jaar aantrekken, je bespaart geld en je investeert je modebudget in veelzijdige luxueuze materialen.


allyearwardrobe

Tip 1: denk in laagjes
Laagjes is de boodschap. Laagjes kun je zowel onder als over iets dragen. Trek in de winter eens een zwart T-shirtje of bloesje aan onder dat kleurige zomerjurkje. Maak je look af met leggings, stevige laarzen en een leren jasje of een blazertje.

Tip 2: een uitgekiend kleurenpalet
Kies je hoofditems – cardigans, rokjes en jasjes – in neutrale kleuren (zwart, wit, beige en grijs) en voeg kleur toe (oranje, paars, turkoois, groen, oker...) via T-shirts, tops, sjaals of handtassen.

Tip 3: ga voor natuurlijke vezels
Natuurlijke materialen als zijde en wol draag je het hele jaar door. Dankzij de nieuwste weeftechnieken kunnen lichte maar sterke stoffen gemaakt worden met een luxueus gevoel. En zo krijg jij weer stukken die een nonchalant T-shirt of bloesje meteen een chique toets geven.

allyearwardrobe

Tip 4: investeer in klassiekers
Sommige kleren zien er al snel niet meer uit: witte topjes, bepaalde T-shirts, trendy stukken van heel goedkope winkels. De juiste stukken van de juiste winkels blijven seizoen na seizoen mooi en goed aanvoelen. Zoals een zwart jurkje: kies er een met een mooie neklijn, mouw of applicatie.

Tip 5: bijpassende accessoires
De juiste accessoires maken of breken een look. Handtas en schoenen in een leuk kleurtje of apart materiaal bijvoorbeeld, opvallende juwelen, en een lading ceintuurs die zelfs een sober tuniekje meteen een glamour uitstraling kunnen geven.

Tip 6: samen & alleen
Ultradun breigoed, tops met gapende armsgaten, alles onthullende leggings... hoeveel kledingstukken heb je nog nodig voor je netjes in het openbaar kunt verschijnen? Zorg dat al je kleren apart gedragen kunnen worden én als laagje. Denk kwalitatieve stoffen en uitgekiende snits...

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Laat je benen stralen in een short!

Laat je benen stralen in een short!

Laat je benen stralen in een short!

Al enkele zomers duikt de short op in de collecties en deze zomer hebben we zelfs de geklede variant , met langere pijp ook gespot. Ideaal om het zomergevoel extra lang aan te houden en rekening houdend met deze tips vind je zeker een short die bij jouw figuur past.
Want denk eraan, een korte broek laat je benen langer lijken!

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Een snelle en gezonde lunch voor het hele gezin en de perfecte maaltijdsoep voor koude dagen. Een snel recept van Zin in meer - vandaag: huisgemaakte...

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

10 cosy chic cardigans

10 cosy chic cardigans

10 cosy chic cardigans

Een gebreide trui saai? Dit zijn onze 10 favoriete, allerminst alledaagse cardigans. Hiermee blijf je warm én hip deze winter!