Een trouwkleed voor een burgerlijk huwelijk

Een trouwkleed voor een burgerlijk huwelijk

Wil je in het lang gaan, of juist in het kort, in het wit of een kleur... We geven je hier een paar tips om een trouwkleed voor een burgerlijk huwelijk te kiezen.


Of jullie er nu voor hebben gekozen om alleen voor de wet te trouwen, of dat je verschillende jurken wilt dragen voor het burgerlijk huwelijk en de kerkelijke plechtigheid, de keus van je bruidsjurk is uiterst belangrijk! Dus welke jurk kies je voor het burgerlijk huwelijk?

Een korte bruidsjurk

Denk je dat je je niet op je gemak zult voelen met een lange sleep? Ga dan voor een korte bruidsjurk. Dat is moderner dan een traditionele bruidsjurk en maakt dat je op de grote dag geen last hebt van het ongemak van een sleep!

Het andere voordeel van een korte bruidsjurk (of een halflange, afhankelijk van je leeftijd, je lichaamstype en je voorkeur)? Ze is meestal goedkoper dan een klassieke bruidsjurk. Talloze confectiemerken hebben namelijk jurken voor een burgerlijk huwelijk in hun assortiment, en dat is ideaal voor een kleine portemonnee… of voor de fashion-addicts die twee verschillende jurken willen dragen!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Een originele bruidsjurk

Voor een burgerlijk huwelijk kun je wat excentrieker zijn dan voor een kerkelijke plechtigheid. Draag je liever geen hoge hakken? Met een korte jurk komen je benen al goed uit. Vind je dat wit niet bij je teint past? Kies dan een pastelkleurige jurk: roze, perzikkleur of zelfs lichtblauw. Het belangrijkste is dat je je prettig voelt in je jurk voor het burgerlijk huwelijk.

En als je het niet prettig vindt om je benen te laten zien, kun je zelfs kiezen voor een kanten broekpak. Draag daarbij je haren los met lichte golven erin, om er modern en trendy uit te zien. Gebruik op de dagen voorafgaand aan het burgerlijk huwelijk een volumeshampoo, dan is je haar op de grote dag glanzend en licht!

En wat denk jij van een kort trouwkleed of eentje van gekleurde stof voor een burgerlijk huwelijk?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina