Het ultieme zwarte jurkje

Het ultieme zwarte jurkje

Nog geen zwart jurkje in je kast? Met deze tips scoor je hét geknipte exemplaar voor jou!


Welk figuur heb je?

Sarah Jessica Parker

Peer- of appelvorm
Creëer een evenwichtig silhouet door grotere delen van je lichaam te compenseren. Als je brede heupen hebt, verleg de aandacht dan naar boven met volumineuze details als ruches of een accent op de schouder. Als je grote borsten hebt, breng dan volume aan rond je heupen met een wijdere rok. Accentueer je taille met een riem.

Sarah Jessica Parker

Petite
Kies voor mouwloze jurkjes die een lange lijn creëren of kortere jurkjes die je benen visueel verlengen.

Sarah Jessica Parker

Groot en jongensachtig
Grote vrouwen staan fantastisch met zwart én met lange jurken. Maak je je zorgen dat je te groot of te recht bent, kies dan voor een jurk in empirestijl of draag een riem die het accent op je taille legt. Daarmee vorm je een zandlopersilhouet.

Rond en vol
Laat gerust wat blote huid zien, want als je helemaal bedekt bent, lijk je nog volumineuzer. Een lage ronde en een V-hals zijn ideaal, want die laten decolleté zien en trekken de aandacht naar boven. Kwaliteit en de juiste pasvorm zijn belangrijk. Eenvoudige jurkjes op maat zorgen voor een slankere en langere lichaamslijn.

Zo haal je het meeste uit je Little Black Dress

Combineer
Klassiek met een parelsnoer of maak een statement met één opvallende ketting of armband. Beperk andere accessoires tot een minimum of vermijd ze. Volg het advies van Coco Chanel: kijk in de spiegel voor je de deur uitgaat en verwijder één accessoire.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Investeer
Koop het duurste jurkje dat je je kunt veroorloven. Het is zijn geld waard, het gaat heel lang mee en het betaalt zichzelf terug omdat je het heel vaak kunt dragen. Kies voor kwaliteit, en dat hoeft niet noodzakelijk belachelijk veel te kosten. Kijk gewoon in de juiste winkels en ga eventueel met je jurkje naar een naaister die schitterend werk levert met naald en draad.

Behandel met zachtheid
Was je LBD zoveel mogelijk met de hand in koud water. Gebruik het mildste wasmiddel dat je kunt vinden om de kleur intact te houden en je jurk jaren mooi te houden.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina